donderdag 12 maart 2015

Olijfbomen Campagne


UITNODIGING
Bijzondere bijeenkomst 15 april

Op woensdag 15 april organiseert de Olijfbomencampagne een avond in Utrecht met zowel de Palestijnse coördinator Muhanad Qaisy als de Nederlandse coördinator Kristel Letschert die in Palestina woont en werkt èn de Nederlandse coördinator Brechtje van Bergen die in Nederland actief is voor de campagne.
Boer zoekt boom

Afgelopen maanden is in Palestina gewerkt aan een boekje met 10 portretten en verhalen van Palestijnse boeren over hun dagelijks leven onder Israëlische militaire bezetting. Dit boekje zal tijdens deze bijeenkomst gepresenteerd worden en de Nederlandse vrijwilligers die hieraan gewerkt hebben, Jip Vinck en Esther de Jong, zullen hierbij ook aanwezig zijn.
Het boekje zal voor 6 euro los verkocht worden. Als men het cadeau wil geven bij een certificaat voor een olijfboom, is het 3 euro. U kunt alvast een aantal exemplaren inslaan om op voorraad te hebben als cadeau voor verjaardagen en andere gelegenheden.
Selfies met Muhanad
Vorig jaar hebben veel mensen een donatie gedaan voor onze Benefiets crowdfundingsactie. Eén van de bedankjes die daar tegenover stonden, was het maken van een selfie met Muhanad!! Daar zullen we op deze avond de gelegenheid voor geven!
Oproep: verrassing voor Muhanad

Wij willen die avond Muhanad verrassen met het aanbieden van een veld olijfbomen ter gelegenheid van zijn bezoek. We hebben vanaf het schrijven van deze e-mail nog 40 dagen om dit voor elkaar te krijgen. Daarom bij deze de uitnodiging om vóór 15 april een olijfboom te sponsoren voor 20 euro met als omschrijving: 'Boer zoekt boom'. De boom zal namens u geplant worden en u kunt de locatie van de olijfboom na het volgend plantseizoen terugvinden in de database onder uw eigen naam. U kunt deze oproep natuurlijk ook delen met anderen òf een boom op naam van iemand anders sturen.
Maak 20 euro over op onze giro en vermeld daarbij 'Boer zoekt boom', de naam voor op het certificaat, uw postadres òf uw e-mail adres als u het certificaat digitaal wilt ontvangen. Gebruik ipv het @ teken de hoofdletter A.

IBAN: NL45INGB0000312908 t.n.v. YWCA Nederland - Olijfbomencampagne te Utrecht

Wij hopen velen van jullie op deze bijzondere avond te zien!!
Graag even aanmelden via: info@planteenolijfboom.nl 
Locatie: YWCA Utrecht, F C Dondersstraat 23
Route: http://www.ywca.nl/uploads/routebeschrijving%202014.pdf 
Tijd: Wij zijn vanaf 18.00 uur aanwezig met een hapje / drankje en tijd om bij te kletsen.
Het officiële programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...