donderdag 28 augustus 2014

Blik Op NOSjournaal



donderdag 28 augustus 2014


Donetsk vanavond 27-8 "krankzinnig gebombardeerd"

Donetsk heeft vandaag en vanavond, 27 Augustus 2014 uitzonderlijk veel bombardementen moeten ondergaan. De junta gaat als een razende tekeer. een kleine opsomming (maar niet uitputtend) van de Poroshenko oorlogsmisdaden van vandaag. Zou Den Haag hem gaan berechten? Ik denk Wij weten haast wel zeker dat dit niet gaat gebeuren. Hij heeft namenlijk een carte blanche. Anders is dit niet te verklaren.



"Op het centrale ziekenhuis van Donetsk is met vijandelijke artillerie geschoten", aldus eenBERICHT van de Volksrepubliek Donetsk. Enkele minuten geleden is het centrale regio klinische ziekenhuis in Donetsk beschoten met multiple rocketlauncher systeem, "Grad". Het salvo bestond uit zo'n 20-30 straal-projectielen. Over slachtoffers en gewonden zijn nog geen berichten. 







Bericht van de correspondent van Dag-tv Donetsk: "Zesde model Zhigoeley - twee mannen en een vrouw met een kind op de arm zijn levend verbrand. In de andere straat is een minibus met 5 journalisten en een chauffeur geraakt - 3 gewonden. De jonge chauffeur kon met de kapotte banden het ziekenhuis bereiken." 

http://blikopnosjournaal.blogspot.co.uk

https://plus.google.com/107959960079066568798/posts


1 opmerking:

Anoniem zei

Grote klasse dat je dit artikel op je blog hebt gezet, Stan.

Groet,

Joop de Jong

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...