donderdag 12 september 2013

Syria 260


Dit geeft de burger moed, Stan, McCain onder vuur.

http://youtu.be/sBVBGqDMCz8
http://youtu.be/l2H8XDIJ2yE

  1. Poetin's brief in de New York Times. In België vindt men het belangrijk om te benadrukken dat hij stelt dat de rebellen gifgas hebben gebruikt om een Amerikaanse reactie uit te lokken. In Nederland kopt men dat Poetin 'Obama aanvalt', over de uitlokking van de rebellen blijft terloops, en alles wordt uit de kast getrokken om Poetin belachelijk te maken (bijv. de NOS weer met Ko Colijn).

    Op één uitzondering na, althans dat dacht ik. De Volkskrant kopte namelijk met: Brief Poetin: 'Rebellen gebruikten gifgas om reactie VS uit te lokken'. Uitzonderlijk, dus even lezen. Maar wat bijkt, de Volkskrant heeft die kop daarna veranderd in: Poetin valt Obama hard aan in brief New York Times Toch zien we in de url nog steeds de oude titel:
    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/13828/Burgeroorlog-in-Syrie/article/detail/3508246/2013/09/12/Rebellen-gebruikten-gifgas-om-reactie-VS-uit-te-lokken.dhtml

    Nog erger is dat de Volkskrant (en TROUW doet dat ook) tweets van loonie Garry Kasparof neerzet om Poetin te marginaliseren. Kasparof sloot zich in aan bij de bolsjewistische neonazipartij (NBP, combinatie van stalinisme en nazisme, de 'nazbols') van Eduard Limonov, die o.a. samen met Karadzic in een BBC-video schittert terwijl hij als sluipschutter mensen neerschiet in Sarajevo.

Geen opmerkingen:

De Holocaust Is Geen Rechtvaardiging meer Voor Joodse Nazi's

Eitan Bronstein, bezig de geschiedenis van straten, wijken en steden terug te geven aan Palestijnen en daarmee aan de Joden in Israël. . Zev...