maandag 9 september 2013

Syria 244



Bij sommige branden in de natuur steekt de brandweer een klein gebied in brand om een grote brand te kunnen stoppen. Soms mislukt dit en ontstaat er een nog grotere brand. Het Westen onder aanvoering van de VS heeft te lang brand gesticht in het Midden Oosten waardoor het vuur nu dreigt over te slaan. De zogenaamde Syrische 'rebellen,' voor een aanzienlijk deel fundamentalisten, zijn onbeheersbaar geworden voor de Amerikanen.

Syrian rebels plan chem attack on Israel from govt controlled lands - RT sources




Published on Sep 9, 2013

A number of anonymous sources close to the Syrian conflict have told RT that rebel forces are planning to launch a 'provocation-attack' using chemical weapons - against Israel. Let's go live now to RT's Paula Slier in Tel Aviv - to hear more about this.

Read More: http://on.rt.com/guqpz0

2 opmerkingen:

Sonja zei

Lijkt me toch meer een poging van "multiple sources" om de VS (met op de achtergrond Israël) onder druk te zetten om het plan te accepteren.

stan zei

dat zou kunnen. het probleem nu us dat alles kan. wanneer je temidden van chaos met geweld dreigt zijn ontelbare scenario's mogelijk zoals elke inlichtingendienst weet.

De Holocaust Is Geen Rechtvaardiging meer Voor Joodse Nazi's

Eitan Bronstein, bezig de geschiedenis van straten, wijken en steden terug te geven aan Palestijnen en daarmee aan de Joden in Israël. . Zev...