zondag 23 juni 2013

Sublime FM! Sublieme Domheid!



Er is weer een malle radiozender in de lucht, Sublime FM, een tikje hip, een tikje progressief en een tikje mainstream:


Sublime FM staat 24 uur per dag voor de beste cool, funky jazz en soul! De hele dag hoor je een flow van de lekkerste muziek met veel aandacht voor moderne jazz, soul, funk, latin en lounge.
Elke morgen word je wakker met Bas Westerweel in Morning Mr. Radio! Bas brengt je de beste muziek, interessante informatie en inspiratie voor de bewust levende mens.
Bas Westerweel dus, een tikje dit, een tikje dat, en heel veel niets, modern en kleurloos, met nieuws over bijvoorbeeld klokkenluider Edward Snowden, die volgens Sublime FM door de 'Amerikanen' gezocht wordt vanwege het bekend maken van, let op, 'geheime spionage.' Kortom, er schijnt dus ook zo iets te zijn als niet-geheime spionage. Wat dat is vertelt ons het Sublieme FM niet. Bovendien: sinds wanneer is het afluisteren van honderden miljoenen burgers 'spionage'? Zijn wij allemaal verdacht dan? En op grond waarvan? Sublieme domoren, die mensen van Sublime FM.

1 opmerking:

Ron zei

hahahahaha.Even lachen met Stan. Ik moet zeggen dat ik vanmorgen verbaasd stond van de redelijk goede jazz muziek op deze zender Wat wil je ,zondagmorgen, dan slaap de jeugd nog .Om 12 uur was het alweer over.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...