donderdag 23 mei 2013

Ban the Banksters 15


Bloedbad in Japan doet Europese beurzen fors lager openen

donderdag 23 mei 2013 om 09u02
De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, met forse verliezen voor de belangrijkste indices. Die verliezen situeren zich in een range tussen 1,50% en 2%, met eens te meer de banken als opvallende dalers. Vanmorgen was er een forse koersval in Tokio, de Nikkei verloor meer dan 7%.
Weinig nieuws verder onder de economische zon, zo merkt professor Stefan Duchateau op. Maar ook dat is geen onbelangrijk gegeven voor beleggers.

De globale economie houdt zijn sukkeldrafje nog even aan maar de meeste aandelenbeurzen klokken record na record af en weten de bereikte niveaus telkens met glans te verdedigen in het vooruitzicht van een wereldwijd en substantieel herstel van de economische activiteit.

De hoop op een dergelijke ontwikkeling wordt gevoed door de bijzonder expansieve monetaire politiek in Europa en de VSA, hetgeen zelfs zeer extreme vormen aanneemt in Japan.

Geen opmerkingen:

De Holocaust Is Geen Rechtvaardiging meer Voor Joodse Nazi's

Eitan Bronstein, bezig de geschiedenis van straten, wijken en steden terug te geven aan Palestijnen en daarmee aan de Joden in Israël. . Zev...