dinsdag 4 december 2012

Zionist Terror 85


EINDELIJK! 


Palestijnen dreigen Israël voor Strafhof te dagen

Bewerkt door: redactie − 04/12/12, 10:46  − bron: AP
© REUTERS. De Israëlische nederzetting Ma'ale Adumim, vlak bij Jeruzalem
De Palestijnse regering op de Westoever dient aanklachten wegens oorlogsmisdaden tegen Israël in als het niet stopt met het bouwen van meer huizen in de nederzettingen. Dit heeft Nabil Shaath namens de Palestijnse Autoriteit laten weten.
Israël maakte zondag bekend dat het drieduizend woningen in de nederzettingen op de Westoever gaat bouwen. Dit besluit werd genomen nadat de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties de Palestijnen de status van waarnemend niet-lid had toegekend.

De nieuwe status biedt de Palestijnse Autoriteit de mogelijkheid Israël voor het Internationaal Strafhof te dagen. Shaath zei dat zijn regering door 'veel landen' is verzocht die stap niet te nemen. Als Israël doorgaat met zijn bouwplannen in bezet gebied, dwingt het de Palestijnen echter tot die stap, aldus Shaath.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik lees het alleen hier.
Hoe zou dat toch komen?
Druk met surprises maken...?

Sonja zei

EINDELIJK! De mensen zijn het zat, zo lijkt het.

VN: Israël moet Non-proliferatieverdrag ondertekenen
"De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft maandag met overweldigende meerderheid ingestemd met een resolutie waarin Israël wordt opgeroepen snel openheid van zaken te geven over zijn atoomprogramma en inspecteurs toe te laten. Ook wordt er bij Jeruzalem op aangedrongen om een topconferentie over het uitbannen van kernwapens in het Midden-Oosten te steunen."
http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3358093/2012/12/04/VN-Israel-moet-Non-proliferatieverdrag-ondertekenen.dhtml