dinsdag 22 mei 2012

Black is Beautiful


Zonder een brede publieke discussie dan wel een serieuze parlementaire discussie kan het westerse militair industrieel complex ongestoord doorgaan zichzelf te verrijken en de wereldvrede in gevaar te brengen, ditmaal onder leiding van een zwarte president. Black is Beautiful, zo meent de huidige racist. En dat terwijl elke dag 20.000 kinderen van honger omkomen, meer dan 1 miljard bewoners op aarde honger lijdt en ongeveer de helft van de mensheid van een tot twee dollar per dag moet zien te overleven. 


'Obama prijst Nederlandse inzet raketschild
22-05-12   02:48 uur  - Bron: ANP
De Amerikaanse president Barack Obama heeft Nederland geprezen voor de deelname aan het nieuwe NAVO-raketschild. Hij loofde ook de paar andere NAVO-landen die al hebben besloten mee te doen aan het systeem dat het bondgenootschap moet beschermen tegen raketaanvallen van bijvoorbeeld Iran.
Obama wees op de radarsystemen die Nederland gaat inzetten. Hij deed dat tijdens zijn persconferentie maandag op het einde van de tweedaagse NAVO-top in zijn thuisstad Chicago. Tijdens de top werd de eerste fase van het raketschild operationeel verklaard.

Nederland zal als eerste Europese land marinefregatten uitrusten met een speciale radar die vroegtijdig raketten kan opsporen.

Geen opmerkingen: