donderdag 20 januari 2011

WikiLeaks 55

Via WikiLeaks is onomstotelijk komen vast te staan in wat voor 'democratie' we leven, de ene corruptie na de andere, en we noemen het trots poldermodel.


Spoeddebat over achtergehouden informatie JSF

BINNENLAND
De Tweede Kamer houdt binnenkort een spoeddebat over achtergehouden informatie over de kosten van het JSF gevechtsvliegtuig, de beoogde opvolger van de F-16′s van de Nederlandse luchtmacht. NRC Handelsblad schreef gisteren op basis van Amerikaanse diplomatenpost waarover de krant beschikking heeft dat het ministerie van Defensie al in 2007 wist dat er te weinig geld was om het geplande aantal van 85 JSF-gevechtsvliegtuigen aan te schaffen.

En in die democratie hoeft niemand werkelijk verantwoording af te leggen en consequenties te trekken uit de corruptie. Er is domweg geen oppositie, alle Kamerleden wachten tot ze zelf aan de beurt zijn om uit de gemeenschapspot te graaien, inclusief Barry van Hommel. Het liegen gaat gewoon door. Poldermodel. 

1 opmerking:

Anoniem zei

Bezuinigen ook.

anzi

NRC. Goedemorgen en Welterusten

  Goe Vandaag 16 APRIL 2024 Goedemorgen, Oekraïne slaakt een noodkreet: door het tekort aan munitie dreigt Rusland op alle fronten terrein t...