zaterdag 22 januari 2011

Ratna Pelle's Antisemitisme 6

In de VS wordt momenteel gewaarschuwd voor de dodelijke taal van extreem rechts en er wordt gesteld dat


perhaps due to the increasing militarization of the nation, politicians and commentators have come to routinely talk about "hunting" and "targeting" political opponents
http://stanvanhoucke.blogspot.com/2011/01/p.html


In Nederland zien we hetzelfde proces bij mensen als 
Wouter Brassé, Martien Pennings, Geert Wilders en Ratna Pelle, om enkele gevallen te noemen. Een voorbeeld is het volgende:
IMO Blog, 2010

door Wouter Brassé, Sittard Web Log, donderdag 2 december 2010


Hoeveel van de aantijgingen en verdachtmakingen tegen El Fasseds persoon beklijven of bewezen kunnen worden, moet ik nog zien. Sommige lijken overtuigender dan andere.
Ik ontbeer de tijd voor een grondig onderzoek en dito artikel, maar ik zou liever zien dat meer op de zaak werd ingegaan, nl. wat EI, ICCO, UCP en trawanten allemaal beweren op hun websites. Ik heb wat pdf-jes bekeken over het Midden-Oosten conflict op de sites van ICCO en UCP en enkele artikelen op IE, en ik was vrij verbluft over de ontstellende en schaamteloze eenzijdigheid, vooral bij wat zich "vredes"- en "ontwikkelings"organisaties noemen.

1 opmerking:

Cassandra zei

Ik zie nog steeds Brassee-Limburg in zijn carnavals out-fit clooreren. Vindt-ie niet leuk. Gelukkig is het al vrij vroeg dit jaar op 9 maart Aswoensdag. Ik ben dan van plan met Wouter haring te happen :)

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...