zondag 23 januari 2011

De Israel Loby

De Israel Lobby roept op 'op verzoek van ed Israelische ambassade' Van Agt 'van repliek te dienen'. Ik roep elke humanitaire Nederlander op Vang Agt te steunen in zijn kritiek op de zionistische terreur. Dat in Israel steeds minder kritiek mogelijk is betekent niet dat in het beschaafde Nederland we geterroriseerd moeten worden door de Israel lobby.





  1. Image_normalBonifatiusK RT @Eliezeryair: Alle pro-Israel-twitteraars in de buurt van Nuenen; Bij ZWO-avond op 24-3 in #Nuenen zal Dries van Agt spreken, gaarne van repliek dienen.
  2. Ik_en_rutger_normalDonnytje RT @Eliezeryair: Alle pro-Israel-twitteraars in de buurt van Nuenen; Bij ZWO-avond op 24-3 in #Nuenen zal Dries van Agt spreken, gaarne van repliek dienen.
  3. Toncam_normalStWCTonVeldkamp @Eliezeryair van Agt lijdt aan dementie en kan niet volwaardig mee discussieren #Nuenen
  4. B37859ee-e441-4b06-9440-bde852872c8b_normalEliezeryair Alle pro-Israel-twitteraars in de buurt van Nuenen; Bij ZWO-avond op 24-3 in #Nuenen zal Dries van Agt spreken, gaarne van repliek dienen.
  5. Johan_portret_10_normalJominee In #Nuenen op 24-3 zal @metzada3833 geen rare dingen doen, maar enkel kritische vragen stellen als er eenzijdige dingen worden gezegd.
  6. Johan_portret_10_normalJominee Bij de ZWO-avond op 24-3 in #Nuenen hoopt ook@metzada3833 er te zijn om Dries van Agt van repliek te dienen, op verzoek vd IL ambassade.

1 opmerking:

Johan van den Berg zei

Nou, het was me het avondje wel. De pro-Israël lobby heeft zich weer van z'n "beste" kant laten zien en horen. Geschreeuw en getier van o.a. rabbijn Tzvi Marx en de joods-chr. pastor met z'n blauw-witte Zorro-cape. Beschamend...
Groot respect voor de ZWO-commissie van Nuenen die alles ondanks getier en handgemeen in goede banen wist te leiden en zich niet liet intimideren!

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...