Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit juni 6, 2010 weergeven

Israel als Schurkenstaat 248

Paul heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Israel als Schurkenstaat 276" achtergelaten:

Internet ,het enige fenomeen waar de hasbara niet tegenop kan
http://zaplog.nl/zaplog/article/internet_doodde_de_hasbara_sterInternet doodde de hasbara sterDoor P.uncia, Op zat 12 jun 2010 18:28, Bron: mondoweiss.net (2x geklikt)
Een van de meest opvallende trends volgend op de aanval op de Vrijheid Vloot is hoe snel de Israëlische hasbara is ontmaskerd en in diskrediet gebracht door internetjournalisten. Robert Mackey heeft een bericht op het Times Lede blog vandaag dat een aantal voorbeelden belicht, Max Blumenthal’s rapportage over de vervalste IDF geluidsband van de aanval en het werk van Noam Sheizaf over de Turkse foto’s van de aanval op de Mavi Marmara die de beweringen van de IDF tegenspreken.

Aan deze twee zou ik Lia Tarachansky willen toevoegen. Blumenthal’s werk weerlegt de bewering van de IDF dat de vloot een

Wilders 15

De oorspronkelijke bijlage downloaden drs J.J. WijenbergMallemolen 55/292585 XH 's-Gravenhage 1
persoonlijk
aan de Fractievoorzitters vanVVD, PvdA, CDA, GL, D66, CU, SGP, PvdD


onderwerp de PVV is een racistische partij, Geert Wilders de nieuwe Anton Mussertbijlage I Geert Wilders, New York, 28 oktober 2009, America as the last man standing, 'In a generation or two, the United States will ask itself: who lost Europe?'bijlage II Patriots' Aliance, 'What we believe'cc. de heer G. Wilders, fractievoorzitter PVV


's-Gravenhage, 12 juni 2010
Geachte Fractievoorzitters,
De formatie van een nieuw Kabinet is de cruciale fase ingegaan. Nu mogen geen fundamenteel foute keuzes worden gemaakt.
In het partijprogramma van de PVV staat als politieke doelstelling dat mensen op hun etniciteit dienen te worden geregistreerd. Dit als zodanig is al ruim voldoende reden om de PVV uit te sluiten van regeringsverantwoordelijkheid. Elke partij die zegt 'gee…

Israel als Schurkenstaat 247

Via Paul
125 Teletekst za 12 juni Polen houdt lid Mossad aan ` Polen heeft begin deze maand een lid van de Israelische geheime dienst Mossad aangehouden.De Poolse regering beraadt zich nog op een Duits verzoek tot uitlevering van de vermoedelijke spion,Uri Brodski. De Duitse justitie verdenkt Brodski ervan dat hij in Duitsland werkte voor een buitenlandse inlichtingendienst.Hij zou een Duits paspoort geregeld hebben voor een ander lid van de Mossad dat betrokken was in Dubai bij de moord op een lid van Hamas. Brodski kon op grond van een Europees opsporingsverzoek op de luchthaven van Warschau worden aangehouden.

Wilders 14

Ik las net dit:

Donderdagavond wandelde ik langs Paleis Noordeinde. Daar was nog iets te doen. Meestal is het daar een dooie boel, als er cameraploegen staan te kleumen zal er wel wat aan de hand zijn. Had vast iets met de verkiezingen te maken. Maakte Geert Wilders misschien zijn opwachting bij de Dame met het minstens zo stormvaste kapsel?

Hoe dan ook, ik bemoei mij daar verder niet mee, kreeg wel een stukje toegestuurd dat ik met enige interesse heb gelezen. Over de avonturen van Geert Wilders in Israël en wat hij in een dronken bui een VVD-dame zou hebben toevertrouwd.

Het ziet er aardig authentiek uit. Ik begrijp dat het net voor de verkiezingen is rondgestuurd, wellicht om de stemming te beïnvloeden, maar dat de grote kranten het niet relevant vonden. Dat is misschien nog wel interessanter dan het stuk zelf.

Het gaat over uitlatingen die Wilders aan zijn tafeldame Mevrouw M.B. Kwint-de Roos deed, na afioop van het traditionele Kerstdiner van de VVD-fractie in het oude gebouw van de …

Israel als Schurkenstaat 276

Het Shayetet 13 Commando dat de Free Gaza vloot aanviel U kent inmiddels de bekende leugens wel die de Israëlische regering, leger en de Israël lobby verspreiden. Sommige van die leugens zijn inmiddels al ontmaskerd. Maar het allergrootste probleem blijft toch dat enkele vredesactivisten zúlke gevaarlijke terroristen waren, dat ze zich hebben durven verzetten tegen Israëlische schietende en moordende elitecommando's. Hieronder foto's van deze eenheid zodat u zult begrijpen dat zij de schepenniet enterden "om te praten" zoals vermeld in één van de pro-Israël sprookjes.

(Op de meeste foto's kunt u klikken voor uitvergroting)

ONDERWERPEN: , , OP 11.6.10

Leon de Winter's Slachtoffertroon 3

Leon de Winter heeft van zichzelf een dreinend kind gemaakt die steeds onaangepaster wordt om aandacht te kunnen blijven trekken, en daarom vreest dat de wereld bezig is 'om de Jood van zijn slachtoffertroon te stoten.'

Het joodszijn van Leon de Winter maakt van het judaisme een agressieve pathologie:

Sonja: Leon de Winter in Der Spiegel:

"When I was young, I really wanted to be a prophet, sometimes even the Messiah. But that is what all Jewish boys at a certain age want to be. They all wake up one morning and are absolutely positive: I am the Messiah! Who else would they be?"

Is dat het geval met alle joodse jongetjes? Wat een merkwaardig fenomeen. Alle jongetjes in mijn omgeving willen piloot worden, voetballer, of brandweerman.
Vervolg:

De Winter: We could have told them [Iran]: If you don't stop, we'll wipe you out!

SPIEGEL: You can't really mean that.

De Winter: Yes, I really do. I would have told the Iranians that if they don't halt their nuclear prog…