zaterdag 20 november 2010

PVDA en GroenLinks

Dit is Links Nederland in de politiek. Terwijl we dreigen meegezogen te worden in een nieuwe bewapeningswedloop die levensgevaarlijk is voor de wereld en ook nog eens peperduur zwijgen onze politici daarover, maar zijn er wel als de kippen bij als het om een lokaal nieuwtje gaat. Onze nakomelingen zullen ons vervloeken voor het cynisme en de stupiditeit. Kinderen die een spoeddebat eisen.

PvdA en GroenLinks: spoeddebat WK-bid
Gepubliceerd: 20 november 2010 19:53 | Gewijzigd: 20 november 2010 19:54
ANP
Den haag, 20 nov. PvdA en GroenLinks willen een spoeddebat met minister Edith Schippers (Sport) over een verhaal in NRC Handelsblad dat de Tweede Kamer onjuist zou zijn geïnformeerd over belastingopbrengsten van het WK voetbal.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik weet niet of het Ed Korthals Altes is die zich ernstige zorgen maakt over star wars van de VS.Kijk ook eens naar het zeer geheimzinnige wapensysteem( HAARP) in Alaska. Zelfs binnen de EU vraagt men openheid over dit systeem wat de VS aan het opzetten is.
Kan op een moment op 8 plekken tegelijk bommen vanuit de ruimte droppen op landen die niet gewillig zijn en satellieten beheersen.
In Nederland hoor je daar niets over maar het lijkt mij toch iets om ons zorgen over te maken.
Jose

Anoniem zei

En dan is het Halsema die in haar 'first column' klaagt dat politici met criminelen vergeleken worden, het zou het democratische debat verstoren.

anzi

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...