woensdag 17 november 2010

James Sharpe van Wilders

De best and the brightest van het vaderland vertegenwoordigt de PVV-kiezer en alle andere Nederlanders. Opvallend is dat rechts op internet het noodzakelijke onderzoek doet terwijl onze kwaliteitskranten, Volkskrant, Trouw, NRC, hun huiswerk niet doen, waardoor ze hun lezers niet onmiddellijk hebben geinformeerd over de kwaliteit van de PVV-volksvertegenwoordigers. Leest u maar:


PVV-kamerlid was internationale pornobaron (NSFW)

geilebeervaneensharpe.jpg

Zo. Halve dag rust geweest voor Geert. Gaan we nu eens een PVV-Kamerlid in het zonnetje zetten. Want dit keer geen parlementariër die ontucht heeft gepleegd of op gezette tijden het vrouwtje in elkaar beukt. Nee, een echte vrouwenliefhebber. Wat zeggen we, een PVV'er die wel pap lust van wat vrouwelijk schoon. En van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Naam is James Sharpe. Nummer 23 op de lijst. Duiken we in het cv van de dirty ol' backbencher. Sharpe werkte als project manager en director voor Translease International. Een bedrijf in, ehm zeg maar, nou ja, ehm, de communicatiesector. Gespecialiseerd in niche-titels als een kutgeil.com (NSFW), eenzaadsnol.com (NSFW) en een veeeel meer. Zo leverde Sharpe met zwartesletjes.com(NSFW) een belangrijke bijdrage aan het integratiedebat. Speciaal voor Dion Graus wordt mijnexiseenhoer.com (NSFW) in de lucht gehouden. Allemaal eenvoudig terug te vinden met domaintools. Zijn we nog wel even benieuwd wat de gedoogsteunbroeders van de SGP vinden van zoveel hitsigheid. "Gratisnatkutje.com(NSFW) zegt u, mevrouw de voorzitter?" Anywaytjes Sharpe. Bedankt voor vele jaren fapplezier. Doe de geile groetjes aan Fleur!
Update: Bedrijf van James Sharpe zou veroordeeld zijn wegens misleiden van consumenten. Vanavond bij Straks in het Pownews.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/pvv_kamerlid.html

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Kees v.d. Staaij spreekt dezelfde taal als Wilders. Geen probleem

Kees naait God

Nu bezig met voorbereiding residentiepauzedienst a.s. dinsdag 12.30 uur Waalse Kerk in Den Haag. Mijmeren over eenheid - waarheid - liefde.

Vanavond in Appelscha spreken over Israel bij Isreality Jongerenweekend.

De naaidoos at Twitter

anzi

Anoniem zei

Hoeft hij ons niet te zeggen.

„Wij gaan over de moraliteit van onze eigen fractie, daar hebben wij onze normen voor”, zei Van Haersma Buma"

CDA vindt ’Lucassen’ interne kwestie voor PVV
Het CDA vindt de zaak van het veroordeelde PVV-Tweede Kamerlid Eric Lucassen een interne kwestie voor de PVV. Het debat over de kwestie dinsdagavond met premier Mark Rutte beschouwt CDA-fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma dan ook als overbodig.
„Wij gaan over de moraliteit van onze eigen fractie, daar hebben wij onze normen voor”, zei Van Haersma Buma. De CDA-fractievoorzitter sprak van „ernstige feiten” die uit het verleden van Lucassen naar boven zijn gekomen. Maar, zo benadrukte Van Haersma Buma, die zijn voor de rechter gebracht en er is een veroordeling geweest.

Ondanks vragen van de oppositie ziet hij geen gevolgen voor de stabiliteit van het minderheidskabinet van VVD en CDA dat gedoogd wordt door de PVV. „Ik ga uit van 76 zetels voor het gedoogakkoord tot het tegendeel is bewezen.”

Die naait zichzelf dus
In Trouw

anzi

anzi in

Anoniem zei

Gaan we toch verder vlooien.


Door: Kustaw Bessems
Gepubliceerd: maandag 1 februari 2010 23:04
Update: dinsdag 2 februari 2010 06:29
Vanwege dreiging tegen zijn gezin ging hij met een knuppel achter jongeren aan, zegt PvdA’er Blom. Volgens dorpelingen overdrijft hij.
Zomaar eentje, ook van Wikipedia

16-11-2010 om 22:25 uur | janou
Joehoe? Copyright wikipedia?
http:/nl.wikipedia.org/wiki/JamesSharpe
[Bericht gewijzigd door 'wikipedia' op 16-11-2010 om 19:54]
16-11-2010 om 19:50 uur | wikipedia

zie:

Wie is James Sharpe?‎ - 6 uur geleden
EINDHOVEN - James Sharpe is geboren en getogen in Eindhoven en zit sinds juni voor de PVV in de Tweede Kamer. Hij is in opspraak gekomen door een ...Omroep Brabant -

anzi

Anoniem zei

Fantastisch deze ophef. Maar uit uiteindelijk gaat het om de 18 miljard die uit de zakken van de Nl burger geroofd wordt en daar hoor je o.a. door dit gedoe nauwelijks iemand over.

Succes, Ben

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...