woensdag 17 november 2010

Israel als Schurkenstaat 304

17.11.10
Wee jullie, huichelaars van de ChristenUnie


"De strijd rond Gaza is niet een strijd tussen Israël en Hamas, maar een strijd tussen de God van Israël en de god van de islam." (ND, 6 januari 2009)

In de oorlog met Gaza (2008-2009) werden door de wegbereiders van het Eeuwige Koninkrijk van de ChristenUnie in drie weken honderden kinderen vermoord. (Amnesty International, OPERATION ‘CAST LEAD’: 22 DAYS OF DEATH AND DESTRUCTION) De ChristenUnie had daar "begrip" voor, en vond dat "gerechtvaardigd". "Iedereen [is] het erover eens dat de aanval op Gaza legitiem is," aldus Arie Slob in het Nederlands Dagblad op 6 januari 2009. Hij meende nog net niet dat Israël "God's werk" uitvoerde in Gaza, zoals zijn vrienden van Christenen voor Israël (CvI) dat wel deden.

Wee jullie, schriftgeleerden en farizeeën, huichelaars, jullie lijken op witgepleisterde graven, die er vanbuiten wel fraai uitzien, maar vol liggen met doodsbeenderen en andere onreinheden. Zo lijken ook jullie voor de mensen uiterlijk op rechtvaardigen, terwijl jullie innerlijk vol huichelarij en wetsverachting zijn. (Mat 23:27-28)

"Ik zweer (verklaar) dat ik, om tot lid van de Staten-Generaal te worden benoemd, rechtstreeks noch middellijk, onder welke naam of welk voorwendsel ook, enige gift of gunst heb gegeven of beloofd. Ik zweer (verklaar en beloof), dat ik, om iets in dit ambt te doen of te laten, rechtstreeks noch middellijk enige belofte heb aangenomen of zal aannemen. Ik zweer (beloof) trouw aan de Koningin, aan het Statuut voor het Koninkrijk en aan de Grondwet. Ik zweer (beloof) dat ik de plichten die mijn ambt oplegt getrouw zal vervullen." (De eed of belofte)


"De ChristenUnie erkent Gods heerschappij over het staatkundig leven, dat de overheid door God is gegeven en in zijn dienst staat en dat christenen de verantwoordelijkheid hebben actief te zijn in de samenleving. Zij fundeert haar politieke overtuiging op de Bijbel, het geïnspireerde en gezaghebbende Woord van God, die door de Drie Formulieren van Eenheid wordt nagesproken en die ook voor het staatkundig leven wijsheid bevat." (christenunie.nl)


"Wat zal er gebeuren als God doet wat Hij belooft, als Hij zichzelf de Heilige zal betonen in het midden van Israël voor het oog van alle naties? Men zal schreeuwen: ‘Buitenproportioneel geweld.’ Tot op het laatste moment zal men dat roepen als de Messias voor Zijn volk strijdt, totdat de laatste vloek en het laatste doek gevallen is. Totdat de zaal van de Veiligheidsraad verlaten is, omdat die er niet meer toe doet."
(Henk Poot, CvI 16 januari 2009)

http://deisraellobby.blogspot.com/2010/11/wee-jullie-huichelaars-van-de.html

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wee jullie, schriftgeleerden en farizeeën, huichelaars, jullie lijken op witgepleisterde graven, die er vanbuiten wel fraai uitzien, maar vol liggen met doodsbeenderen en andere onreinheden. Zo lijken ook jullie voor de mensen uiterlijk op rechtvaardigen, terwijl jullie innerlijk vol huichelarij en wetsverachting zijn. (Mat 23:27-28)

Dank.


AMEN

D'Ach!

Anoniem zei

Bericht van een andere huichelaar

onic Intifada fantaseert over PGGM
Tue 16-11-2010 Anti-Israel activisten hebben afgelopen week een onjuist artikel verspreid over een groot Nederlands pensioenfonds dat zijn investeringen om politieke redenen uit Israel zou hebben weggehaald. In werkelijkheid heeft het pensioenfonds een aantal Israelische ondernemingen laten vallen, omdat het land niet langer als een economisch ontwikkelingsgebied wordt beschouwd. Israel is recentelijk tot de OESO toegetreden

Bij de terreuraanhanger

anzi

Anoniem zei

Het zou me wat, de holocaust ontkennen.



Kamer wil inreisverbod 8 mensen-rechten schendende Iraniërs
Tue 05-10-2010 Een meerderheid van de Tweede Kamer wil aanvullende sancties opleggen aan Iran. In navolging van de VS willen ChristenUnie, CDA, VVD, PVV en SGP een inreisverbod voor acht Iraanse functionarissen vanwege grove mensenrechtenschendingen, waaronder marteling, en hun rol bij de bloedige onderdrukking van vreedzame demonstraties tijdens de presidentsverkiezingen van 2009. "Naast de vermeende nucleaire ambities van Iran moeten ook de grove mensenrechtenschendingen in het land aan de kaak worden gesteld", zegt initiatiefnemer Voordewind.

Op initiatief van Joel Voordewind wil een meerderheid van de Tweede Kamer dat ook Nederland deze acht Iraniërs op een zwarte lijst zet. Zij worden verantwoordelijk gehouden voor mensenrechtenschendingen tijdens het bloedig neerslaan van vreedzame demonstraties tijdens de presidentsverkiezingen in 2009. Onder meer de commandant van de Revolutionaire Garde en de minister van sociale veiligheid staan op deze 'zwarte lijst'. Verder veiligheidsofficials die verantwoordelijk zijn voor gevangenissen waar gemarteld wordt.

De acht zouden geen toegang tot Nederland en de EU meer mogen krijgen. Ook moeten de Europese tegoeden van deze mensenrechtenschenders worden bevroren. De Verenigde Staten hebben vorige week al besloten deze sancties in te voeren.

„Het zou goed zijn deze sancties ook in Nederland en de EU door te voeren zodat daarmee niet alleen de vermeende nucleaire ambities van Iran aan de kaak worden gesteld, maar ook de grove mensenrechtenschendingen in het land”, stelt Voordewind. „Ik verbaas me er sowieso over hoe een land nog altijd het woord mag voeren in de Verenigde Naties, terwijl de Iraanse president dreigt een ander land (Israël) te vernietigen en de holocaust ontkent.”

anzi

POLITICIANS? NO. MAD MEN!

  S.L. Kanthan @Kanthan2030 Western politicians are absolute clowns, but they have no self-awareness. “Iran’s actions are reckless!” Surpr...