maandag 22 november 2010

Hans Hillen als Zakkenvuller

De NRC bericht:

Hillen verzweeg advieswerk

Hans van den Heuvel, emeritus hoogleraar beleidswetenschappen aan de VU, is verbaasd over de adviesfunctie van Hillen bij BAT. „Ik schrik daarvan. Hij was als politiek adviseur kennelijk betrokken bij zaken die gericht waren tegen zijn eigen CDA-minister.”


http://www.nrc.nl/binnenland/article2643635.ece/Hillen_verzweeg_advieswerk


Die Hans van den Heuvel toch, nooit geweten hoe het systeem al die jaren al werkt en al die jaren 'hoogleraar beleidswetenschappen.' Dit is nu eens een schitterend voorbeeld van hoe het poldermodel uitwerkt. Cooptatie, vriendjespolitiek, elkaar kluiven geven, intellectuele corruptie van de hoogste orde en zo kun je professor worden, jongens en meisjes. Daar moeten jullie niet van schrikken. Er lopen nog grotere sufferds rond, en schurken, neem Hans Hillen zelf maar.

1 opmerking:

Sonja zei

Hillen groeide op in Hilversum en ging daarna in Utrecht eerst journalistiek (1 jaar) en daarna sociologie studeren. Hij werkte 14 jaar voor de NOS-tv, waarvan 6 jaar als politiek verslaggever van het NOS Journaal. Ook werkte hij 6 jaar als leraar. In 1983 werd hij voorlichter van minister van Financiën Onno Ruding.

Toeval!? Hans Hillen en Eimert van Middelkoop zaten samen in de Raad van aanbeveling van de Edmund Burke Stichting.

NRC: "Sinds maart zijn Eerste Kamerleden verplicht al hun functies openbaar te maken. Met 25 andere nevenfuncties deed Hillen dat. Maar dat hij een bv had en BAT adviseerde meldde hij niet. Hillens woordvoerder zegt dat hij dat vergat."

Jawel, hij was echt helemaal vergeten dat hij nog een eigen BV had.

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...