dinsdag 16 november 2010

Eric Lucassen van Wilders 2











De PVV-er Lucassen mag blijven zitten als volksvertegenwoordiger, en dit lijkt me een wijs besluit van volksvertegenwoordiger Wilders. Even ter herinnering:

Lucassen woonde van 2006 tot 2009 in de Badelochstraat in Haarlem-Noord. De PVV'er wilde niet dat mensen in zijn straat honden uitlieten, hun auto parkeerden of er hun kinderen lieten spelen. Hij schold vrouwen uit voor 'dikke zeug' en 'kankerhoer', intimideerde een bejaarde man zodanig dat deze huilend aangifte deed bij de politie. Verder dreigde hij zoutzuur over een echtpaar heen te gooien, jaagde allochtone kinderen de stuipen op het lijf en riep tegen buren 'ik ga in je brievenbus pissen'.

Dankzij Wilders weten we nu dat dit kabinet aanblijft dankzij een meneer die zijn buren bedreigd heeft met het 'pissen' in hun brievenbus. Bovendien weten we nu dat een deel van het Nederlandse volk vertegenwoordigd wordt door een meneer die vrouwen uitscheldt voor 'dikke zeug'. Dankzij Wilders weten we nu dat na 10.000 jaar beschaving de neoliberale elite alleen dankzij dit soort figuren aan de macht kan blijven. Geweldig, leve de duidelijkheid. En nu maar aan de slag jongelui, er lopen genoeg 'kankerhoeren' rond en er zijn genoeg brievenbussen waarin gepist kan worden. Lucassen zal u de weg wijzen. Kijk maar naar zijn -- ik zou bijna zeggen -- biggenkop.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

http://www.youtube.com/watch?v=oeyXH2mllEk&feature=youtube_gdata_player

Het wordt steeds gekker....


Ton

Anoniem zei

Het zal de kankerhoeren, dikke zeugen, neukpoppen van het CDA ook niet lekker zitten of wel, Verhagen?

anzi

Anoniem zei

Hoe laag zijn die brievenbussen ?

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...