dinsdag 5 oktober 2010

Wouter Bos Zakkenvuller

Zoals eerder gesteld: links heeft geen alternatief voor de neoliberale ideologie, aangezien er geen linkse politici zijn, alleen maar brutale zakkenvullers.
Sonja heeft een nieuwe reactie op uw bericht "The Empire 679" achtergelaten:

Wouter Bos gaat binnenkort 400.000 euro verdienen bij de KPMG voor een baantje van 4 dagen per week.

"Dat ik ook op het gebied van financiële dienstverlening mijn kennis en ervaring met mijn nieuwe collega's deel, lijkt me logisch. Als het ooit in de financiële sector belangrijk was dat het wederzijds begrip groeit tussen de private sector en politiek en toezichthouders, dan is het nu wel. Ik hoop daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren."

"De voormalig voorman van de Partij van de Arbeid heeft de afgelopen jaren met meerdere partijen gesproken over een nieuwe baan. 'Maar dit is de enige optie die ik met volle overtuiging kies. Ik wil nu weer gewoon aan het werk', zegt hij."
http://www.fd.nl/artikel/20352011/wouter-bos-gaat-vier-ton-verdienen-kpmg

En bedankt hè Wouter. 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

schijnheilig mannetje

Anoniem zei

Wouter Bos is een super achterbaks en schijnheilig mannetje dat zijn graaicarriere nauwkeurig heeft gepland. Eerst een paar jaartjes bij Shell, dan zich omhoog gewerkt bij de PVDA en toen, toen hij lekker in de picture was als minister van Financien de gedroomde sprong gemaakt naar die overbetaalde graaibaan van 400.000 Euro in het bedrijfsleven.
Al zijn linkse denkbeelden bleken dus maar pure schijn en hij deinsde er ook niet voor terug om zijn partijgenoot Cohen daarvan slachtoffer te maken. Die zat op fluweel met dat luizenbaantje als burgemeester van Amsterdam, en moet nou zwoegen voor een "hongerloontje" in die tweede kamer en continu in debat met al die andere sukkels.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...