woensdag 23 juni 2010

Ronny Naftaniel van het CIDI 24

Ronny Naftaniel,

Er komt nog iets bij. Al meer dan zestig jaar betaalt de wereldgemeenschap talloze infrastructurele projecten voor de slachtoffers van de Israelische terreur die met de massale etnische zuivering in 1947 en 1948 begon. Hoewel de 'Joodse staat' volgens het internationaal recht verplicht is niet alleen de verdreven Palestijnen terug te laten keren maar ook om de Palestijnen in de bezette gebieden van allelei faciliteiten te voorzien, weigert Israel dit en moeten onder andere Turkse en Nederlandse burgers dit betalen. Ondertussen hebben ongeveer 5 miljoen Joodse inwoners van de schurkenstaat vele keren meer financiele steun gekregen dan Europa via de Marshallhulp na 1945. Zonder die steun bestond de zionistische staat niet. Daarentegen is Turkije een paar jaar geleden getroffen door een zware aardbeving die veel van de infrastructuur vernietigd heeft, dat nu weer opgebouwd wordt. Met andere woorden: ik zou als propagandist van een parasitaire staat maar een toontje lager zingen.
Stan van Houcke

6 opmerkingen:

AdR zei

Het BNP van Israel is meer dan 200 miljard dollar per jaar, in verhouding tot het veel grotere Turkije nogal indrukwekkend, niet?
Vragen:
1. Waarom geeft Israel niets?
Oeps, verkeerde vraag.
2. Binnen welke grenzen wordt dit BNP eigenlijk gegenereerd? Oorverdovende pijnlijke stilte van het nieuwbakken OESO-lid.

stan zei

het militair industrieel complex is eigenlijk de enige tak binnen het kapitalisme waar muziek in blijft zitten.

Paul zei

http://www.krapuul.nl/columns/9113/het-cidi-als-de-grootste-bondgenoot-van-moslims-in-nederland/#comment-18308

Paul zei

Enige comments onder het bijbehorende Volkskrantartikel:

Gisteravond was er bij Netwerk het onderwerp "lokjood". Marokkaanse jongeren zouden de Hitlergroet brengen en mensen bespugen,haren trekken en ga maar zo door.
Een van de sprekers was de moeder van rabbijn Evers,zij vertelde dat de Joodse mensen dit nooit zouden doen,misschien niet in Nederland maar wel in Palestina,bedacht ik mij.
Ook Rony Naftaniel kwam aan het woord en hij wil meer politie. Joodse scholen en synagogen hebben extra bescherming en zelfs in het hoge Noorden kwamen skinheads een wedstrijd verpesten.
De moeder van Evers schrijft ook op de site van Likud Nederland. Rabbijn Evers kennen wij natuurlijk goed als het gaat om onzin verhalen over Israel.

www.eajg. nl/index.asp?navitemi...
Rabbijn Evers en zijn kritiek op het Cairosdocument

www.hetgesprek.nl/archief/412 1...?
Rabbijn Evers en Jaap Hamburger.

www.likud.nl/media.html

www.pkn.nl/kerkenisrael/site/u...


www.crethiplethi.com/anti-semi...
abu-pessoptimist.blogspot.com/...

Wanneer gaat het CIDI nu eens eerlijk te werk en huurt het niet een deel van het Vredespaleis af om over een veilig Israel in een vijandig MO te praten?
Elke kritiek doet men af als antisemitisme,nog nooit heb ik op hun site gelezen dat zij de olijfbomenroof en de moord op onschuldige burgers afkeuren.
Nog nooit heb ik gehoord dat zij het bedenkelijk vinden dat iemand van de VVD ook lid is van Likud,nog nooit heb ik van het CIDI gehoord dat ook onder hen velen een dubbel paspoort hebben .Nog nooit heb ik iets van hen gelezen over een Joodse jongerenorganisatie die zelf schietlessen organiseren en hopen jaarlijks naar de West Bank te gaan,waarom nemen zij schietlessen en waarom gaan zij naar de West Bank.
Het CIDI is net zoals de Amerikaanse tak die tegen de deformation strijd.
Het uitvergroten van het anti semitisme levert veel geld en macht op,het bestrijden van onrecht en het naleven van het internationaal recht zal Israel meer goodwill opleveren. Ik ben tegen elke vorm van onderdrukking of discriminatie.

Sonja zei

Paul schrijft: Ook Rony Naftaniel kwam aan het woord en hij wil meer politie. Joodse scholen en synagogen hebben extra bescherming en zelfs in het hoge Noorden kwamen skinheads een wedstrijd verpesten.

O, ik begrijp het: ze kunnen zelf het geld niet meer opbrengen voor hun 'beveiliging' (zie pistolen Paultje Markuszower), dus is er een mediacampagne gestart om de overheid te dwingen hen geld te geven. Die tot dusver al hun aanvragen heeft afgewezen omdat er nooit sprake van bedreiging is.

Anoniem zei

En dan? Wat een lachertje. Oppassen voor het gelovige deel, Naftaniel, voordat je het weet gaat de arm schuin omhoog, kan zeer bedreigend zijn.

Twitterende lokjood,


Spoeddebat in @TweedeKamer over @antisemitisme is morgen om 17.00 uur. Journalisten uit Israel, VS, Frankrijk en Polen geinteresseerd.

anzi