maandag 21 juni 2010

Lokjoden 5

Israelische militair in bezet gebied. Geboren om te Moorden. En dat doen ze ook met steun van de VS en Europa, en een deel van de joodse gemeenschap in het beschaafde Westen.

Ik ben de laatste half jaar twee maal door joodse jongeren bedreigd met lichamelijk geweld en erger. Ik heb er 1 keer over geschreven en 1 keer heb ik aangifte gedaan bij de politie, van wie ik overigens niets meer gehoord heb. Wat nu te doen? Ik probeer me te verplaatsen in de positie van de joodse jongeren die met hun loyaliteit overhoop liggen. Die verwarring is niet vreemd, net zo min als de verwarring bij 'Marokkaanse' jongeren onverklaarbaar is.

In het geval van de betreffende joodse jongeren is hun agressie te verklaren uit het feit dat de christelijke wereld de joden eeuwenlang hebben gediscrimineerd en vervolgd met als absolute eindpunt de nazi-holocaust. Israel geeft deze jongeren een houvast, ze kunnen er een identiteit aan ontlenen. De sabra is geen zwakke jood die over zich heen laat lopen, maar een getrainde specialist die moordt op bevel. Want bevel is bevel voor de militair. Overal. Altijd. Ondertussen gelooft hij dat hij niet langer meer met zich laat sollen. Deze houding is onvermijdelijk geresulteerd in terreur tegen anderen, tegen de Palestijnse bevolking die de pech had in Palestina te leven, en tegen ieder ander die weigert de Joodse terreur lijdzaam te accepteren, zoals onlangs bleek toen een Israelisch doodseskader 9 opvarenden in internationale wateren vermoordde.

De agressie van de zogeheten 'Marokkaanse' jongeren is te verklaren uit het feit dat de christelijke wereld op de islamieten neerkijkt, en discrimineert, vernedert. Ze hebben de rol toebedeeld gekregen die vroeger bestemd was voor de joden. Voor hen is de islam een identiteit, gewapend verzet is een signaal dat islamieten geen zwakke broeders meer zijn die zich laten rond doedelen maar dappere krijgers die hun islamitische identiteit verdedigen. De slachtoffers van islamitische terreur hebben in deze visie de pech om op een bepaald moment op een verkeerde plaats te zijn. Collateral damage, noemen onze militairen en politici het zodra het volkeren betreft die in andere werelddelen leven. Terreur noemen onze militairen en politici het zodra blanke Westerlingen de dupe van geweld worden. Israel mag van de christelijke wereld terreur plegen, islamieten niet.

Maar nu, beste vrienden, het blanke Westen is niet meer oppermachtig en is zelfs steeds afhankelijker van de rest van de wereld waar zich de vitale grondstoffen en de goedkope arbeidskrachten bevinden. Wat nu te doen? Ik zou zeggen: laten we beginnen met het stoppen van de westerse terreur. Laten we onze terreur nauwkeurig analyseren. Laten we eerlijk berichten. Ik denk dat dit de eerste juiste stap moet zijn. Mijn collega's zouden kunnen beginnen met niet langer meer uit lafheid de werkelijkheid te censureren.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

De profeet Zefanja klinkt uit honderden kelen tegelijk
18-06-2010 11:28 | gewijzigd 18-06-2010 17:32 | Jacob Hoekman

Meet Mister Ben Kok himself and the first mysterieus lokker is arrested.

DEN HAAG – Veroordelingen alom. Dat is het deel van Israël nadat het land schepen enterde die de blokkade voor de kust van Gaza wilden doorbreken. Maar dat Israël toch niet alleen staat, bleek donderdag in Den Haag. SGP’er Van der Staaij tegen de Israëlfans: „U hier bent onze familie en onze vrienden!”

Het is jammer voor die ene vrouw. Zij werd als enige aangehouden door de politie tijdens de pro-Israëlmanifestatie. Haar vriendin, die met haar meeliep, is er ontdaan van. Verontwaardigd: „Ze zeiden dat ze de Hitlergroet bracht, maar ze was gewoon de Heer aan het prijzen!”

Organisator Jack van der Tang van het Platform Israël bevestigt even later het misverstand. „Sommige mensen uit pinksterkringen houden een arm schuin omhoog als ze God loven. Een paar Joodse mensen in het publiek dachten daardoor dat ze een nazi was.”

Zie Reformatorisch Dagblad + video 18.6.2010

anzi

Sonja zei

Hysterie... ben benieuwd wanneer de eerste vrijwillig opgespelde jodensterren in het straatbeeld gaan verschijnen.

Anoniem zei

Idee voor de lokjood Naftaniel, kan geen antisemitisme genoeg om hem heen hebben.

anzi

AdR zei

„Ze zeiden dat ze de Hitlergroet bracht, maar ze was gewoon de Heer aan het prijzen!”

ROFL!

AdR zei

Overigens Sonja, de vrijwillig opgespelde roze driehoekjes zijn volop in de mode geweest, ook voor zogeheten hetero's, dus er is een precedent.

Slachtofferisme dat eindigt met Henk Krol en zijn steun aan Wilders. Oeps...

Anoniem zei

Het vuil, de stad en de dood. Croiset lokt zichzelf bij gebrek aan een goede vangst. Niet verschillend met het toneelspel wat nu wordt opgevoerd.

anzi

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...