dinsdag 8 juni 2010

De Pro Israel Lobby 201


Subject: Uitnodiging

Shalom!

Israel is in nood!

Door alle landen verguisd wegens het aanhouden van een konvooi schepen met actievoerders, wordt Israel geprest de grenzen open te stellen voor de terreur van Hamas. Telkens worden op zeer slinkse manier feiten verdraaid en weggelaten, waardoor Israel als zondebok wordt afgeschilderd. Het is huiveringwekkend te horen dat de meerderheid van de europese burgers Israel ziet als grootste belemmering voor de wereldvrede.

Ondertussen brengt de Heere Zijn volk thuis in het land dat Hij aan hun vaderen beloofde en worden de Bijbelse profetieën gewoon vervuld!

Reden temeer voor ons om ons steeds belangrijker wordende werk van goede voorlichting over Israel en verkoop van producten uit het beloofde land door te zetten. Nu grote consumentenboycotten op touw staan, is het goed om tegengas te geven.

Daarom wil ik u oproepen producten uit Israel te blijven kopen. U kunt dat eenvoudig online doen via www.israelwinkel.nl , of via de Israel consulente die bij u in de buurt woont. Haar adres vindt u op de website.

Er zijn vele aanbiedingen, waaronder een zachte rosé en een heerlijke witte wijn, waarbij de zesde fles gratis is.

Kunnen wij ook in deze zware tijden op uw support blijven rekenen?

Hartelijke groeten

Pieter van Oordt

P.s. Komt u ook tijdens de zomermaanden naar de bijzondere Zomertentoonstelling ‘Thuis in Israël’ in het Israël Centrum in Nijkerk? In de maanden juni, juli en augustus te bezoeken op alle dagen behalve zondag.Klik hier voor meer informatie. Als u in juni, juli of augustus de tentoonstelling in Nijkerk bezoekt, dan krijgt u bij aankoop van € 25 in de Israel-winkel, gratis een heerlijke Aloë Vera gel cadeau (t.w.v. € 18,50)

12 opmerkingen:

AdR zei

Wat enigjes toch dat Jezus er in het echt net zo uitziet als in de film! ;-)

AdR zei

Pardon hoor, maar deze is toch ook onbedaarlijk.

"is het goed om tegengas te geven."

Smaakvolle en weloverwogen gekozen woorden.

Sonja zei

"en worden de Bijbelse profetieën gewoon vervuld!"

Och, wat lullig nou, de christenen hopen op een nog veel grotere holocaust, namelijk de uitroeiing van elke infidel en andersgelovige, dus ook alle joden, op aarde door hun god... De ultieme Entlösung. Sick bastards.

Sonja zei

Overheerlijke wijn hoor, uit de Golan Hoogten...

Israëlwinkel = Israël Producten Centrum

Verkoopt tevens producten uit de nederzettingen. Bij navraag doen ze daar heel vaag over. Op de website van het Israël Producten Centrum staat nergens dat de producten die zij verkopen uit de illegale joodse nederzettingen en ander bezet gebied komen. Nee, want ook dat heet bij hen allemaal Israël. Echter: "Geen enkel andere christelijke organisatie, dan alleen het Israël Producten Centrum, wordt door Israël 'kosjer' bevonden." Sterk verhaal, aangezien "Israël" geen "kosjer" certifaten uitgeeft aan buitenlandse/christelijke ondernemingen.

Er staan op de website ook lijsten met naam en adres door heel Nederland van de consulenten die onbezoldigd de producten uit de nederzettingen en ander bezet gebied aan u willen verkopen. Toch zet het Centrum 1,5 miljoen euro per jaar om. Investeren in de Israëlische bezetting is dus zeer lucratief. De website suggereert echter dat het om een goed doel gaat. Uiterst misleidend!

Een van de eigenaren, Pieter van Oordt, stelt:

"The Dutch Christians always had warm sentiments towards Israel, as they do towards your products," Pieter said in an interview on his last visit to Israel. "They don't care if the products are made within the Green Line or on the other side of it, they only care that the products were all made in Israel and not in the Far East, and mainly, in the southern communities."

http://www.ynet.co.il/english/articles/0,7340,L-3661935,00.html

Sonja zei

Collectieve Israël Actie, waar Maxime Verhagen graag voor komt opdraven, meldt op haar website over een bezoek van Roger van Oordt ( http://www.israelactie.nl/images/illu/IMGP1579.JPG ), een van de directeuren van de winkel in Nijkerk en toevallig ook directeur van Christenen voor Israël:

"Roger van Oordt, directeur van de Stichting Christenen voor Israel, bezocht afgelopen maand het opvangcenter voor Ethiopische immigranten in Tsfat [Safed]. De directeur ontmoette de ouders van de kinderen, de kinderen zelf en de toegewijde staf van het opvangcentrum. Yacov Snir, directeur Keren Hayesod Europa, reikte Roger een speciale oorkonde uit ter gelegenheid van dit bijzondere bezoek. "

"Roger bezocht ook het Ben Yakir Jeugddorp. Het Ben Yakir Jeugddorp is een warme, religieus georienteerde huis- en school omgeving voor 140 jongens in de leeftijd van 12-18 jaar."

En de 'moraal' van dit verhaal:

"Negentig procent van de kinderen uit de jeugddorpen dienen in het Israëlische leger, een bewezen springplank voor een goede toekomst."

Bron:
http://www.israelactie.nl/home/roger_van_oordt.html

Anoniem zei

toon is wat respect voor jezus

Anoniem zei

toon is wat respect ja

stan zei

voor jezus? niet de jezus van christenen die almaar oorlog voeren. die jezus is verwerpelijk. respect moet verdient worden, niet afgedwongen. mensen die zich opwinden over vermeende blasfemie en niet over de terreur van de christenen zijn even verwerpelijk.
stan van houcke.

Anoniem zei

Ik bid voor jullie...

Nelleke

stan zei

nelleke, bidt dan ook voor de christenen die in hun haat verblind zijn geraakt en die al tweeduizend jaar lang moorden en verkrachten.

Anoniem zei

Stan,
Ik wil daar voor bidden hoor, alleen kan ik mensen die moorden en verkrachten geen christenen noemen. Onder christen versta ik volgeling van Jezus. Als jij Jezus volgt, moord en verkracht jij niet.! Dan is de 'naam'christen allemaal schijn

stan zei

leg dit nu eens uit aan al die christenen in nederland en de wereld die moorden en verkrachten.