woensdag 23 juni 2010

Ahmed Marcouch 7

Ahmed Marcouch, dat verklaart veel:       

Trouw bericht:

Zware kritiek op Ploumen in zaak 'Marcouch'


PvdA-voorzitster negeerde reglementen om favoriete kandidaat door te drukken
PvdA-voorzitster Lilianne Ploumen heeft vorig jaar de hand proberen te lichten met reglementen teneinde de favoriete kandidaat van haarzelf, Ahmed Marcouch, tot enige lijsttrekkerkandidaat in Amsterdam Nieuw-West benoemd te krijgen.

Dat wordt duidelijk uit een rapportage door de voormalige PvdA-wethouder in Amsterdam Walter Etty en oud-raadslid Anne Graumans. De twee PvdA-ers hebben op verzoek van het vorige bestuur van afdeling Nieuw-West onderzocht of de verkiezing van een lijsttrekker vorig jaar goed is verlopen. Die verkiezing, op 7 december, werd verrassend gewonnen door de tegenkandidaat van Marcouch, Achmed Baâdoud. Sindsdien bleven er geruchten gaan, ook de afgelopen week nog in een groot landelijk ochtendblad, dat Baâdoud en zijn aanhang 'vuil spel' zouden hebben gespeeld door onder meer op de verkiezingavond kiezers te intimideren.

Daarvan was volgens Etty geen sprake. Integendeel. In zijn rapport komt Baâdoud er juist positief uit, terwijl het kamp van Marcouch diverse ernstige feiten wordt verweten. Zo is een adviescommissie en de top van het toenmalig afdelingsbestuur tot het uiterste gegaan om te voorkomen dat de afdelingsvergadering naast Marcouch nog op een ander kandidaat voor het lijsttrekkerschap zou kunnen stemmen. Een meerderheid van het Nieuw-Westbestuur (8 van de 12 leden) bleef echter vasthouden aan de eis dat er voor de afdleingsleden iets te kiezen moest zijn en wilde Baâdoud zelfs boven Marcouche op de kandidatenlijst.

Lees verder: 

http://www.trouw.nl/nieuws/politiek/article3105776.ece/Zware_kritiek_op_Ploumen_in_zaak__Marcouch_.html

Geen opmerkingen:

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...