donderdag 20 mei 2010

CIDI Propaganda

Tegenwicht tegen CIDI

Reageer (0)

Beste mensen,

Op 1 juni is er om 20.00 in De Balie in Amsterdam een debat over het Midden-Oosten. De zaal zit natuurlijk vol met CIDI-leden en enig tegenwicht is dus noodzakelijk. Ik roep je daarom dringend op om ook te komen en een tegengeluid te laten horen. Je moet je daarvoor wel per email aanmelden via

cidi@cidi.nl

Doen! Meld je aan en speel een rol in het debat en stuur dit mailtje door.

1 juni Groot CIDI-verkiezingsdebat

di 18-05-2010
100520actiecidi


Op dinsdag 1 juni organiseren CIDI, het Nederlands Iran Comité en CiJo een groot verkiezingsdebat over Israel, het Midden-Oosten en Iran.

• MOET ER EEN KERNWAPENVRIJ MIDDEN-OOSTEN KOMEN? •
• HOE BETEUGELEN WE IRAN? •
• OPLOSSING PALESTIJNS-ISRAELISCH CONFLICT : 1, 2 OF 3 STATEN?

Met: Maarten Haverkamp (CDA), Joël Voordewind (CU), Atzo Nicolai (VVD), Boris v.d. Ham (D66), Martijn van Dam (PvdA), Raymond de Roon (PVV) en Harry van Bommel (SP).
Discussieleiders: columnist Arend Jan Boekestijn en journalist Leonard Ornstein.
Plaats: de Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam. Tijd: 20.00 - 22.00 uur. Toegang: gratis.
Opgeven vooraf noodzakelijk: CIDI@CIDI.NL

Met een groet,
Harry van Bommel
Tweede Kamerlid

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Lul niet, van Bommel. Wat voor tegenwicht. Je had helemaal niet op de lijst voor moeten komen.
Je naam is al verbonden met het Iran/Naftaniel Comité en dus nu ook met het Cidi. Hoezo ga jij op een uitnodiging in van het Cidi?

anzi

Anoniem zei

En hoezo tegengeluid bij een zaal vol cidileden. Prima toch. Een normaal denkend mens heeft daar niets te zoeken. Schurken onder elkaar, nietwaar.

anzi

Anoniem zei

Je spreekt met 2 tongen, van Bommel

anzi

Sonja zei

Met Boekestijn + Ornstein (= Frankenstein?) als 'discussie' leiders zie ik de zin er ook niet echt van in.

Anoniem zei

Nee, en dan de onderwerpen voorgeschoteld door de bellenblazers van een terreurstaat. Mogen we even lachen.

anzi

Henk van der Keur zei

Ik ga daar zeker niet heen. Ik ben toch zeker geen masochist! Israel zal nooit haar kernwapenprogramma opgeven. En Iran heeft er geen. Ofschoon ik noch voorstander ben van kernenergie of kernwapens, is het kernenergieprogramma van Iran volkomen legaal. Wat de media ook voor onzin over dit land beweren. Ik snap dus al helemaal niet wat daar valt te beteugelen. Als er al iets moet worden beteugelt in het Midden-Oosten dan is het juist het geweld van Israel tegen Palestijnen en tegen haar buurlanden.

Anoniem zei

Het lijkt mij toch niet zo'n gek idee om daar heen te gaan, als je het maar goed organiseert. Als daar een paar mensen zitten van bijv 40+ met bordjes met adequate teksten, kan je best impact hebben. Je hoeft dan helemaal niets te zeggen, want dat toch nauwelijks zin.

Succes, Ben

Anoniem zei

Mij lijkt het helemaal geen goed idee. Iedereen weet wat deze gasten te verkondigen hebben en iedereen weet wat er werkelijk aan de hand is of men moet van een andere planeet komen. Laat de heren gezellig onder elkaar. Ik bedoel te zeggen, met het geboefte wat aan tafel zit zoals schietschijven de Roon, illegaal kampeerder Voordewind, nepjood Naftaniel, de altijd aanwezige VVDrottigheid, Boris bij de verkeerde partij etc, daar ga je toch geen discussie mee aan. Iemand met enig moraal in zijn donder zou daar boven staan.

anzi

Anoniem zei

Waarom stuurt de PVV Kortenoeven niet? Of komt ie al namens het cidi? Markuszower was natuurlijk de eerste uitgenodigde, maar die zit nu in de zaal. Gewapend en wel.

eGast