maandag 10 mei 2010

Arend Jan Boekestijn. Terrorist. 3


Wilt u lachen, huur dan A.J. Broekhoest in voor een oplossing van de klemmende vraag in welke wereld leven wij Nederlanders dat een zot als hij een betaalde dagvoorzitter kan worden?

Dhr. Arend Jan Boekestijn Arend Jan Boekestijn

In welke wereld leven wij Nederlanders? / Wat gaat er allemaal gebeuren?



Spreker, dagvoorzitter

Arend Jan Boekestijn studeerde geschiedenis en politieke wetenschappen aan de Vrije Universiteit. Van 1986 tot 1989 was hij verbonden aan het European University Institute te Florence. Vanaf 1989 is hij verbonden aan de vakgroep geschiedenis van de Universiteit Utrecht. Vanaf november 2006 tot november 2009 was hij lid van de Tweede Kamer voor de VVD fractie met de portefeuilles defensie en ontwikkelingssamenwerking. In november 2009 verscheen het boek De prijs van een slecht geweten, uitgegeven door Aspekt. In dit boek wordt de ontwikkelingsindustrie aan de kaak gesteld. Het boek behaalde onlangs zijn vierde druk. Verder is hij wekelijks buitenlandcolumnist bij Elsevier en schrijft regelmatig voor NRC-handelsblad en de Volkskrant. Iedere maand geeft hij een analyse van de politieke situatie in Nederland en in de wereld in het programma Business Class op zondagmorgen. Hij schrijft en vertelt boeiend over zijn reizen naar Afrika en Afghanistan. Ook geeft hij frequent commentaar over de Nederlandse politieke situatie en die in de wereld voor buitenlandse en binnenlandse media. Arend Jan Boekestijn is een bevlogen spreker en dagvoorzitter. Zijn thema’s gaan over een breed scala van economische-, politieke en maatschappelijke actualiteiten.


http://www.teeuwengroep.nl/Home/Details/tabid/58/language/nl-NL/Default.aspx?searchtype=onderwerpen&searchID=4

2 opmerkingen:

Sonja zei

Maar kan hij ook ballonnen knopen?

Sonja zei

"Iedere maand geeft hij een analyse van de politieke situatie in Nederland en in de wereld in het programma Business Class op zondagmorgen."

BN/DeStem met een kijkje in de keuken van de BV Nederland:

Vorig jaar had Harry een jonge, veelbelovende Brabantse ondernemer te gast, die 10.000 euro meenam voor een ontspannen zondagochtendbabbeltje. "Jij bent betrouwbaar", sprak de presentator tot zijn gast, die kort daarvoor veelvuldig in de kranten was opgedoken. Meestal onder zijn eigen naam (John Wolbers), maar in sommige kranten ook wel als John W. Want de 34-jarige Wolbers geldt nu als de hoofdverdachte in een omvangrijke fraudezaak, waarvan honderden beleggers de dupe zijn geworden.

In de Volkskrant zei Harry Mens deze week dat het hem niet spijt dat hij Wolbers afschilderde als een betrouwbare zakenman die een 'solide product' in de markt had gezet. "Ik kan toch niet al mijn gasten vooraf screenen? Wolbers kwam voorrijden in een Rolls Royce met privé-chauffeur. Dat wekte ook best vertrouwen."


Dat zijn de kringen waarin Boekestijn graag verkeert.

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...