maandag 12 april 2010

Het CIDI/Wilders 3

Wil de PVV een traditie van het Beschaafde Westen in ere herstellen?

Sonja heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Het CIDI/Wilders" achtergelaten:

Nog een verknipt figuur bij de PVV (Den Haag):

De Haagse PVV kandidaat Paul ter Linden (20 jr, plaats 11) stelt zich in de Gaykrant voor als Roze kandidaat.

Zo kwam onlangs naar buiten dat hij op gay.nl had verkondigd dat HIV-patienten gebrandmerkt moeten worden boven hun geslachtsdeel. Dat ontkende hij eerst, maar nu geeft hij het toe, en bedekt zijn fascistoide idee met "jeugdzonde". Jeugdzonde? Hij is nu 20 en toen was hij, naar zeggen, 17. Dat is dus drie jaar geleden. Toen was hij al een jaar voor de PVV actief.

"Als jonge homoseksueel heb ik zelf ervaren dat de emancipatie die in al die jaren moeizaam is opgebouwd, met de dag achteruit gaat door de islamisering van Nederland. Ik wil me daarom richten op de emancipatie. Niet alleen de emancipatie van homo's, maar ook van vrouwen en joden." (bron ongeveer op de helft van de pagina)

Hij geeft hier te kennen dat homo's, vrouwen en joden (weer) slachtoffer zijn geworden, "door de islamisering van Nederland". Hij is ook homo, dus ziet hij zichzelf ook als slachtoffer.



Lucas heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Het CIDI/Wilders" achtergelaten:

Isr.lobby infiltreert binnen #PVV - GidiMarkuszower #Likoednl op plaats 5 - en #WimKortenhoeven pro Israel aktivist CIDI op plaats 24

http://twitter.com/ConnyMusRTL

9 opmerkingen:

Lucas zei

Nu begrijp ik ook waarom de PVV nog ontbrak in het stemadvies van het CIDI.

"Wat wil de partij waarop u gaat stemmen met Israel? Bijna alle voorlopige verkiezingsprogramma's zeggen er iets over; niet altijd positief. Hier de passages van bijna alle partijen: ze kunnen nog geamendeerd worden!

Het volgende vonden wij, in alfabetische volgorde, in de voorlopige verkiezingsprogramma's. Alleen dat van de PVV ontbreekt nog."
http://www.cidi.nl/Nieuws/Nieuwsberichten/Israel-in-NL-verkiezingsprogrammas.html

Lucas zei

Beide kanten konden het provoceren niet laten. Gidi Markuszower, van Likud Nederland, wees op een jongen met een Palestijnensjaal. ''Moet ik bang zijn dat hij zich hier gaat opblazen?'' Taoufik ben Yahia van jongerencentrum Argan: ''Wilders bespeelt de onderbuikgevoelens van Joodse Nederlanders.''

Toen Paul Damen, oud-hoofdredacteur van het Nieuw Israelietisch Weekblad, zei dat een groot deel van de Joden Wilders gaat stemmen, betwijfelden anderen dat met kreten van ongeloof.

De oorlog kwam uiteraard voorbij. ''Ik zie de mechanismes uit het verleden,'' aldus een rabbijn uit West. Oud-politicus Mohammed Rabbae zei dat 'juist Joden niet op Wilders zouden moeten stemmen.'' Historica Evelien Gans sloot zich daarbij aan. Dat de PVV zei dat Marokkanen met 'tandenborstels' voetbalstadions moeten schoonmaken, deed haar denken aan Wenen, 1938. ''Joden zouden stereotypen moeten herkennen.''
http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/268716/2009/11/20/Joden-en-Marokkanen-in-debat-over-Wilders.dhtml

Lucas zei

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor PVV-Kamerlid Hero Brinkman. Werd vanmorgen bekend dat hij een lage plaats heeft gekregen op de PVV-lijst (plaats dertien, oh ironie) nu blijkt hij ook een spreekverbod te hebben gekregen. Brinkman mag geen column meer schrijven voor dagblad Sp!ts.

Want wat lazen wij vandaag op pagina drie? "De PVV'er prefereert de precieze reden om de pen neer te leggen niet bekend te maken." Maar die reden kunnen we wel raden. Brinkman's mede-columnist Harry van Bommel (SP) schreef vorige week al op Twitter: "Brinkman is door de fractie het zwijgen opgelegd."

We belden met Van Bommel. Zijn reactie? “Wat jullie ook al in jullie undercoververhaal schreven klopt. Werkelijk alles gaat langs Geert Wilders. Daarom duurde het soms heel lang voordat de column van Hero op de redactie van Sp!ts was.” Vindt Van Bommel het jammer dat hij nu óók geen column meer heeft? "Ja natuurlijk, het was een leuk project om te doen. Maar ik vind het erger voor Hero. De vrijheid van meningsuiting geldt blijkbaar niet voor PVV-Kamerleden."
http://www.hpdetijd.nl/2010-04-12/hero-brinkman-heeft-een-spreekverbod
De immer beknopt reagerende PVV-voorlichter laat ons weten op de vraag of Brinkman een spreekverbod heeft: “Nou nee hoor, niet dat ik weet.”

Lucas zei

De dubbele loyaliteit van Geert Wilders

In maart 2007 diende Geert Wilders, bij het debat over de regeringsverklaring, een motie van wantrouwen in tegen de staatssecretarissen Albayrak en Aboutaleb. “Ik kan hun benoeming niet langer tegenhouden, maar ik kan wel alles wat in mijn macht ligt in het werk stellen om hun benoeming ongedaan te maken. Het is onacceptabel dat mensen met een loyaliteit aan een ander land in het kabinet plaats mogen nemen.”

In een inmiddels verwijderde column op de vergaarbak van zuurlog -edet-, spitsnieuws, schreef Wilders kort daarna dat „nu de heer Aboutaleb en mevrouw Albayrak lid worden van het kabinet, de Marokkaanse en Turkse overheden feitelijk in het hart van het Nederlandse machtscentrum zijn geïnfiltreerd”. Wilders: „De koning van Marokko is niet alleen het staatshoofd, maar ook de religieuze leider van zijn land. Aan hem is Aboutaleb loyaliteit verschuldigd. Dat is nogal wat.”

„Ik zeg niet dat ze (Albayrak) misbruik van haar dubbele nationaliteit zal maken, ik zeg alleen dat ze de schijn van belangenverstrengeling oproept. Stel dat er ooit eens een oorlog uitbreekt, wiens belangen dien je dan?”

Dat is een goede vraag Geert. Maar wiens belang dien jij eigenlijk? Want hoewel je nooit openheid van zaken hebt willen geven over je geldschieters, gaan al heel lang geruchten van geldstromen uit ultrarechtse kringen in de VS en Israël. En we weten allemaal: voor niks gaat de zon op. Sinds vandaag heeft het er alle schijn van dat een buitenlandse mogendheid zetels probeert te kopen in het Nederlandse parlement.

Want zie daar Gidi Markuszower, bestuurslid van Likud Nederland op een zekere vijfde plaats op de kieslijst van de PVV, midden tussen de oudgedienden. En wat te denken van de heer Kortenoever, op plaats 24. Volgens deze medewerker van het Cidi – een door Israël gefinancierd propagandastation - is Israel onze eerste verdedigingslinie tegen de islamisering van Nederland. Wat hij daarmee precies bedoelt, moet hij nog maar eens uitleggen. Voorlopig komt zijn loonstrook rechtstreeks uit Jeruzalem, en dat zou Geert zich toch aan moeten trekken. Het kan immers toch niet zo zijn dat een Kamerlid werkt voor een buitenlandse overheid?

Toch, Geert?

Ik denk dat het hoog tijd is de wet subsidiëring politieke partijen te herzien.

PS
Tekst is zeker van Likud, Geert?

"De PVV-fractie staat niet aan de kant van de Hamas-oorlogsmisdadigers, maar aan de kant van het enige baken van licht in een gitzwart Midden-Oosten, de democratische-rechtsstaat Israël. Wij hopen dat Hamastan binnenkort weer gewoon de Gazastrook is en wensen al die dappere Israëlische jonge mensen die nu, op dit moment, ook voor onze vrijheid vechten, alle sterkte en succes toe. "
http://retecool.com/post/de-dubbele-loyaliteit-van-geert-wilders

Lucas zei

De 'dubbele' loyaliteit van Geert Wilders

'De PVV-leider zei vorige week in Elsevier dat hij "nooit in welke lobby of commissie voor Israel dan ook heeft gezeten".'

En de Volkskrant heeft na tientallen telefoontjes ook niks gevonden.

En wat schrijft de krant vervolgens na bovenstaande zin?

Dit: 'Hij wordt niettemin door rechtsradicalen, antisemitische groepen zo vereenzelvigd met Israel, dat hij op hun internetsites standaard als "de zionist Wilders" en als "Jodenknecht" wordt aangeduid.'

Is het niet interessant dat deze linkse multiculti- en antiracistische krant rechtsradicale antisemieten erbij moet halen om een puntje te scoren? En let op dat heerlijke tussenvoegsel 'niettemin'. Wat bevrijdend moet het voor de Volkskrant geweest zijn om zo’n bron te kunnen citeren!

Eerst laten ze Wilders iets poneren – namelijk dat hij brandschoon is ten aanzien van lobby’s en commissies – waarop ze geen weerwoord hebben, en vervolgens willen ze hem toch nog op de knieen dwingen via de sites van rechtsradicaal tuig.

Zo doet de Krant dat. Op tweederde pagina.

'Jodenknecht,' zo citeert de Volkskrant de fascisten, hen daarmee enig gezag toekennend.

Zum Kotzen.
http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian/119239/De-dubbele-loyaliteit-van-Geert-Wilders.htm

Anoniem zei

Opvallend STIL is wilders....

over de SCHANDALIGE seksuele vergrijpen aan kinderen in ....

waarschijnlijk zijn KERK!

Sonja zei

di 13 apr 2010, 16:56 | 102 reacties

PVV'er overtrad wapenwet

AMSTERDAM - PVV'er Gidi Markuszower, nummer vijf op de lijst van Wilders' partij, blijkt in 2008 te zijn opgepakt toen hij tijdens de Israëlviering als beveiliger illegaal een wapen bij zich droeg.

Dat bevestigde Markuszower dinsdag tegenover Vrij Nederland. De PVV'er was eerder woordvoerder van de Nederlandse tak van de rechtse Israëlische partij Likud.

Markuszower was in 2008 als beveiliger aanwezig in de RAI in Amsterdam. Hij werkte destijds Bij Leven en Welzijn, die synagogen en joodse feesten bewaakt. Een van de genodigden sloeg alarm toen hij zag dat Markuszower een vuurwapen droeg. Daarop werd hij opgepakt door de politie.

"Ik had op dat moment een wapenvergunning", geeft de 32-jarige nieuwbakken PVV'er toe tegen het opinieblad. "Daar zitten vervoersrestricties op. Die heb ik overtreden. Ik ben twee uur verhoord door de politie. Justitie heeft de zaak geseponeerd".

Hij zegt dat het vergrijp „vergelijkbaar is met een verkeersovertreding”. Markuszower beweert nu geen wapenvergunning meer te hebben. In Vrij Nederland staat een uitgebreid profiel van de PVV-kandidaat. Hij is een prominent figuur in de joodse gemeenschap in Amsterdam. Volgens het weekblad is hij uitgesproken pro-Israël en criticus van de islam.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/6515689/__PVV_er_overtrad_wapenwet__.html

AdR zei

Zou Job Cohen dan geen joodse stemmen trekken? Kans op de eerste premier met joodse achtergrond in Nederland? Als er dan toch "etnisch" gestemd wordt.
Niet dat het veel gewicht in de schaal legt.

Het blijft een tactische meesterzet van de heersende klasse om deze man naar voren te schuiven tegen de keffende proleet en likudnik Wilders.

Anoniem zei

http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1369151.ece/PVV-kandidaten_voor_Tweede_Kamer_in_opspraak
en ja hoor,daar gaan we weer.Valsheid in geschriften of misleiding ?
jose

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...