zondag 18 april 2010

Boycot Israel 80



http://www.youtube.com/watch?v=uVpl01_7eKY



groet Jose van Leeuwen

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog los van de weerzinwekkende Apartheidsmentaliteit uit de video: het salaris voor de dadel-oogsters hebben ze aan Tony Blair te danken. Hij doet de economie in de West Bank groeien! (MEMO)

eGast

Sonja zei

TROUW schreef gisteren (zonder aanhalingstekens, dus geen citaat): "Wilders heeft snel een klaroenstoot nodig om weer positief in de publieke aandacht te komen."
http://www.trouw.nl/nieuws/politiek/article3044096.ece

Anoniem zei

http://www.zaytoun.org/files/2009/03/dates.pdf
jose

Anoniem zei

Klaroenstoot voor een positieve laatste groet

Klaroen
De klaroen is een signaalinstrument dat vergelijkbaar is met de reguliere trompet, echter zonder of met één ventiel. De blaastechniek bepaalt het geluid. Zij is gemaakt van koper en heeft een doordringende en scherpe toon. Zonder ventiel staat dit instrument gestemd in Bes, echter met ventiel ingedrukt staat de klaroen gestemd in Es.

De klaroen wordt gebruikt in het leger. Bij dodenherdenkingen wordt de Laatste Groet (Last Post) of de Taptoe altijd op een klaroen geblazen.

Een drumband, aangevuld met klaroenen, wordt klaroenkorps genoemd.

De klaroen, ook wel Bachtrompet of sopraantrompet genoemd, lijkt op een oude posthoorn.

anzi

Anoniem zei

Zijn de vrienden van Jonathan Visser

anzi

Anoniem zei

Bovenstaand bij de Palestijnse slavenarbeiders (Jose You tube)

anzi

Anoniem zei

Kan de klaroen ingezet worden?

Mijn inzet: het stoppen en terugdraaien van de islamisering van Nederland zodat ons land weer leefbaar wordt. Israël is onze eerste verdedigingslinie.''

CIDI: PVV-kandidatuur medewerker magGeplaatst: 12 april 2010 18:23, laatste wijziging: 12 april 2010 18:27

van onze redactie binnenland

DEN HAAG - Onderzoeker Wim Kortenoeven van het Centrum Informatie en Documentatie Israël staat op nummer 24 van de PVV-kandidatenlijst, zo maakte de partij maandag bekend. CIDI-directeur Ronny Naftaniel vindt de kandidatuur geen probleem.Evenmin vreest hij voor imagoschade. Voor zover Naftaniel weet, is Kortenoeven ,,de eerste en de enige'' PVV'er in het CIDI-team. Dat de 54-jarige Midden-Oostenspecialist kandidaat is voor de Partij voor de Vrijheid reflecteert volgens de directeur niet de visie van het CIDI, maar het standpunt van Kortenoeven. ,,Het is zijn keuze, en die respecteren wij. Want we leven in een vrij en democratisch land. En de PVV is geen verboden partij.'' Kortenoeven maakt gerede kans in de Tweede Kamer te komen, want volgens de laatste peilingen zou de PVV 23 zetels behalen, 14 meer dan de partij nu heeft.

Lees verder het AD

anzi

Anoniem zei

Ik heb geruchten gehoord over undercoveroperaties
Is de mossad al ingeschakeld?

Stagiair(e)s gezocht
Zoek jij een uitdagende stage in het hart van de Nederlandse politiek? Dan is dit je kans! De Tweede Kamerfractie van de PVV biedt je de mogelijkheid om als stagiair(e) een kijkje te nemen in de keuken van de landelijke politiek. Stagiair(e)s zijn betrokken bij alle facetten van het werk van de fractie. Ze doen bijvoorbeeld onderzoek of werken mee aan het voorbereiden van debatten.

Een stage bij de PVV is altijd fulltime. Je ontvangt een stagevergoeding en krijgt een ruime schietbaan om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Eigen initiatief en een positieve instelling worden op prijs gesteld. Daarnaast is een resultaatgerichte instelling belangrijk oftewel schiet je in de roos (knie)

Ben jij de ambitieuze HBO- of universitaire student(e) die wij zoeken en spreekt deze boeiende stage je aan?

Stuur dan een korte motivatie en je cv naar: pvv.personeel@tweedekamer.nl

anzi
een verdedigingslinietje

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...