woensdag 24 maart 2010

Israel als Schurkenstaat 74

Wat is er gaande? Perry-rapport haalt MSM!

Door Tzolkin, Op woe 24 maa 2010 18:34, 33x bekeken, 0 reacties
Er lijkt iets te broeien in Washington. De uitspraken van generaal Petraeus over hoe het beleid van Israël Amerikaanse troepen in gevaar brengt en anti-Amerikaanse sentimenten in de Arabische wereld voedt zijn geheel onverwacht opgepikt door de MSM in de VS. Het was het belangrijkste item in de show Rick's List op CNN, waarin de uitspraken van Petraeus uitgebreid werden besproken, onder andere middels een interview met journalist Mark Perry, die de uitspraken van Petraeus naar buiten bracht.

In het eerste filmpje komen de uitspraken en de geloofwaardigheid van Perry ter sprake in het tweede filmpje wordt Perry geïnterviewd. Het derde filmpje laat The Situation Room commentator Jack Cafferty aan het woord over de crisis in de relaties tussen de VS en Israël. Hij uit twijfel over de financiële steun aan Israël en er worden reacties van kijkers besproken.





Geen opmerkingen:

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...