zaterdag 13 maart 2010

Hirsi Magan Ali




Ayaan Hirsi Magan/Ali krijgt in NRC, de slijpsteen voor de geest, de volle ruimte om het volgende te verkondigen:


Hirsi Ali: Wilders is goed voor Nederland



Wat zouden de heren intellectuelen in de polder van dit stemadvies vinden? Ik bedoel die blanke mannen in de overgangs leeftijd die een affaire hebben gehad met deze moslim fundamentaliste, inmiddels uitgegroeid tot rechts-radicale mevrouw, al die opgewonden kerels die haar intellectueel gevormd hebben, en al dan niet haar teksten hebben geschreven. Wat zou bijvoorbeeld professor Herman Philipse en professor Paul Scheffer nu denken? Overigens, haar shortcut to enlightenment die weer een ander voor haar zou schrijven is nog steeds niet verschenen. Too short.

4 opmerkingen:

Martijn zei

Stan,

die BMW reclame van gisteren was hoop ik eenmalig. Ik heb geen problemen met reclame, maar ongevraagd herrie over een of andere auto te moeten aanhoren is niet direct wat ik verwacht als ik jouw website bezoek... iets wat ik dagelijks meeredere malen doe..

Martijn

AdR zei

Dat krijg je als je de zogenaamde publieke omroep linkt.
De rotzooi gedrapeerd om de reclame.

Een hele tegenstelling tot de commerciële omroep, die reclame om en door de rotzooi drapeert.

Ligt er overigens nog iemand wakker van deze mavrouw, behalve Balkenende die zijn tweede kabinet op haar heeft zien stuklopen?

AdR zei

David Cameron is ook erg blij met haar.

Lucas zei

Waarom moet ik bij Ayaan toch altijd aan De Nieuwe Kleren van de Keizer van denken?

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...