dinsdag 9 februari 2010

De NAVO




Dappere israelische militairen hebben een Libanese baby-terrorist effectief uitgeschakeld. De NAVO werkt inmiddels al met deze terroristen samen.


Er gebeurt op dit moment iets buitengewoon griezeligs onder onze ogen en met steun van onze politici, 'de NAVO moet een grotere rol in de wereld gaan spelen door samenwerking met landen buiten de alliantie, zegt NAVO-chef Rasmussen. "Veiligheid is ondenkbaar zonder partners".' En dat alles onder de NRC kop: 'Afghanistan is pas het begin, zegt NAVO-chef'.



Dit is hetzelfde als Dick Cheney en zijn eeuwig durende oorlog. Het Westen wordt meegezogen in oneindige oorlogen tegen de Derde Wereld, en niet de burgers bepalen dit, maar de strijdkrachten en het militair industrieel complex dat alleen al in de VS bijna de helft van de federale begroting opslokt. Oorlog is Vrede geworden, zoals Orwell voorspelde. En niemand kan hiertegen een vuist maken en dus kan de NRC melden:

'Kabinet onderzoekt langere missie Afghanistan'


Het is afgelopen met de parlementaire democratie. We werken samen met een schurkenstaat als Israel tegen 'het terrorisme'. De terroristen gaan samenwerken om de terroristen te bestrijden en dat alles in onze naam. En heeft hierover een publieke democratische discussie plaatsgeonden? Nee, dat hoeft niet meer. Om de democratie te redden hebben de autoriteiten de democratie afgeschaft.

1 opmerking:

Sonja zei

Wat ik ook eng vind, maar dan lokaal, zag ik gisteren in een hijgerig item op televisie. Vandaag in de krant:

AIVD wijst gemeenten op radicaal linkse groep

De links-radicale organisatie AFA probeert bijeenkomsten van (extreem-)rechtse partijen en organisaties te voorkomen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Dit gebeurt „onder valse voorwendselen en met oneigenlijke middelen”.

Daarvoor waarschuwt de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) in een brief aan alle burgemeesters. Volgens de AIVD benadert AFA het lokaal bestuur „dikwijls in de meer neutrale hoedanigheid van een anti-discriminatiebureau” om „expertise” aan te bieden. Daarbij wordt gewaarschuwd voor grote materiële schade die kan ontstaan door een demonstratie van (extreem-)rechts toe te staan. Dergelijke schade wordt volgens de AIVD echter „doorgaans” veroorzaakt door antifascisten, „niet door rechtse demonstranten”.

Dit is echt allemaal bullshit, maar heeft als doel om "links" (weer eens) te demoniseren. En is nog helemaal niets gebeurd!

NRC. Goedemorgen en Welterusten

  Goe Vandaag 16 APRIL 2024 Goedemorgen, Oekraïne slaakt een noodkreet: door het tekort aan munitie dreigt Rusland op alle fronten terrein t...