dinsdag 22 december 2009

Ronny Naftaniel van het CIDI 23



Ronny Naftaniel,

Ook dit is een vorm van zionistische propaganda van het CIDI:
Orgaanschandaal misbruikt voor anti-Israel propaganda

Zie: http://www.cidi.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=616&Itemid=1

Deze voorstelling van zaken is tendentieus. Het betreft hier geen 'anti-Israel propaganda'. Allereerst gaat het hier om een feitelijk verhaal over orgaanroof met medeweten van de Israelische strijdkrachten en Joodse artsen in Israel. Dat is geen propaganda, maar een journalistiek feit. En het is niet tegen Israel gericht, het is tegen de terreur gericht die door Israelische autoriteiten ontkend werd. De Palestijnen hebben al sinds 1988 laten weten dat ze Israel als staat erkennen binnen de grenzen van 1967. Dit betekent dat de Palestijnen akkoord gaan met het feit dat meer dan de helft van het land dat in 1947 aan hen was toegewezen door de VN in handen blijft van Israel. Het enige dat de Palestijnen eisen is dat de Joods-Israeli's het internationaal recht gaan respecteren door zich terug te trekken uit de bezette en gestolen Palestijnse gebieden op de Westbank. Dat willen ook de wereldgemeenschap en het Internationaal Gerechtshof. Alleen de extremisten onder de zionisten liggen dwars. Nogmaals, hou op met het verdraaien van de feiten. Het gaat om een misdadige orgaanroof. Dat is geen 'anti-Israel propaganda', dat is het onthullen van een feit, waaraan het CIDI niets kan veranderen.

9 opmerkingen:

peter zei

Toch diefstal van organen in Israël,
volgens de "slijpsteen"
http://www.nrc.nl/buitenland/

Anoniem zei

Ja, dat is hetzelfde verhaal als met de moorden in Gaza. Men kan moeilijk achterblijven als men op het internet er al dagen over schrijft. Moeten wij de kranten het nieuws dicteren?

anzi

Anoniem zei

Geen internet, geen informatie!

anzi

AdR zei

Moeten wij de kranten het nieuws dicteren?

Ja, anzi, dat is al jaren zo!

Sonja zei

Sinds gisteren zijn er nogal wat mensjes druk met het zorgvuldig inlijsten van het nieuws over de illegale orgaantransplantatie door Israël. Mensjes die van dit nieuws enorm harde peentjes of dikke natte kruisjes in de Goetsji-broek krijgen en het steeds weer opnieuw lezen en re-tweeten, waarbij ze met beide handjes op hun bureau trommelen van pret. Ik kan ze uittekenen, zie ze voor me: kirrend van opperste gelukzaligheid. Ik denk ook dat er vannacht bovengemiddeld vaak is gecopuleerd, want Israël door de plee trekken doet meer voor je libido dan een blauw pilletje. (bron)

Dit mens, ene Laurence Blik aka Loor uit Heemstede, is natuurlijk doodziek. Echter: "Ik ben een grote fan van Loor en bij ons op het CIDI-kantoor lopen er nog meer rond. En hoe weet u, meneer, hoe er binnen de Joodse gemeenschap over Loor gedacht wordt? Ik heb daar nog nooit iets negatiefs over Loor gehoord.
Wim Kortenoeven, researcher CIDI."
(bron: zie reactie 91)

Het zijn blijkbaar dit soort doodzieke figuren die bij het CIDI populair zijn. Dat zegt veel over het CIDI.

AdR zei

Sonja, geef dan toch maar de link naar die mevrouw, al moet bij voorbaat gewaarschuwd worden voor niet alleen pornografische teksten maar ook beelden.

Wat ik bij zionistische sympathie voor zo'n dame kan bedenken kunt u allen ook verzinnen. Het stemt mij intens verdrietig met zoiets geconfronteerd te worden.

Lucas zei

Denk je alles gehad te hebben, krijg je dit: Politici aanklagen is nieuwe hobby extremisten/
Na de poging van pro-Palestijnse activisten in Engeland om Tzipi Livni voor de rechtbank te slepen wegens 'oorlogsmisdaden', is nu de Palestijnse premier Abbas doelwit van Palestijnse extremisten: Hamas heeft een rechtszaak tegen Abbas aangespannen “vanwege leugens en geruchten die Abbas over Hamas vertelt”.
(http://www.cidi.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=609&Itemid=1)

Naar de rechter stappen, extremer kan haast niet.

Lucas zei

"Waarom apart notie maken van Palestijnen?"

Om te besluiten met:

"Aanleiding daarvoor was de niertransplantatie van – ironisch genoeg – de Palestijnse vertegenwoordiger in de voormalige Britse kolonie Zimbabwe."

Lucas zei

Terwijl in het Israëlische verkeer veel meer slachtoffers vallen dan aan Palestijnse zijde. En dat daarbij INCIDENTEEL (per lijk) organen worden gedolven ... soit. In Nederland zijn we toch ook voor orgaandonatie? Het is niet zo dat er moedwillig mensen zijn omgebracht. Toch?

De Holocaust Is Geen Rechtvaardiging meer Voor Joodse Nazi's

Eitan Bronstein, bezig de geschiedenis van straten, wijken en steden terug te geven aan Palestijnen en daarmee aan de Joden in Israël. . Zev...