zondag 20 december 2009

Derk Sauer 9A




De NOS bericht:


Medewerkers NRC steunen overname

De redactieraad en ondernemingsraad van NRC Media hebben ingestemd met een mogelijke overname van het bedrijf door investeringsmaatschappij Egeria en het mediabedrijf Het Gesprek. Dat bleek op een redactievergadering van NRC Media in Rotterdam.

NRC Media is nu nog eigendom van de Persgroep Nederland. Bij het bedrijf, dat NRC Handelsblad en nrc.next en websites met nieuws maakt, werken 300 mensen. Voor de overname waren eerder ook Veronica Holding en Corelio in de race.

De Persgroep moet van de NMa een deel van zijn kranten afstoten, omdat het marktaandeel anders te groot wordt.


http://nos.nl/tekst/124197-medewerkers-nrc-steunen-overname.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nosnieuws+%28NOS+Teletekst%29


Zo ken ik ze weer, de journalisten van de NRC, keurig in het gareel en gehoorzaam tegenover de financiele macht. Derk, sla je slag. En vergeet niet subsidie aan te vragen voor noodlijdende kranten. Daar heb je mede dankzij kameraad Jan Marijnissen recht op. En houd dit groepje raddraaiers goed in de gaten:

Marc Chavannes

Gijsbert van Es

Juurd Eijsvoogel
Folkert Jensma
John Kroon
Warna Oosterbaan
Hubert Smeets
Laura Starink

Joost van der Vaart,

want die vertrouwen jou en je geldschieters volstrekt niet, zoals je hier kunt lezen:

Bovendien brengt de tweede poot van deze combinatie, Sauer, waarschijnlijk een bedrijf in, de tv-zender Het Gesprek, waarvan we het vermoeden hebben dat dit een verliesgevende onderneming is. Hierdoor vrezen wij voor een herhaling van de situatie die zich al voordeed voordat Apax zich met zijn rampzalige overname had gemanifesteerd. Die was dat de winst die NRC Handelsblad BV jaarlijks maakte, voor een flink deel werd gebruikt om de verliezen van andere onderdelen van het PCM-concern (Het Parool, Trouw, mislukte internetinvesteringen) af te dekken. Met andere woorden: wij vrezen dat de winst die wij nog altijd maken, en die in deze periode van economische neergang nu lager is dan enkele jaren geleden, opnieuw wordt besteed aan andere producten dan onze kranten en websites.


Gooi ze er meteen uit, dat deden Stalin en Mao ook met onbetrouwbare elementen. Groet van je kameraad

Stan

1 opmerking:

Anoniem zei

Nou dat begint dan al goed. Men kan gelijk beginnen aan teambuilding. Samen met de Sauers een weekje naar hun Moskou, champagne, vrouwelijke Wildersen, vette pooiers en natuurlijk bodyguards included.

anzi

De Holocaust Is Geen Rechtvaardiging meer Voor Joodse Nazi's

Eitan Bronstein, bezig de geschiedenis van straten, wijken en steden terug te geven aan Palestijnen en daarmee aan de Joden in Israël. . Zev...