woensdag 16 december 2009

De Israelische Terreur 1055


En ook de weblog De Israel Lobbby bericht:


16.12.09

Christenen voor Israël hebben lak aan christenen

Wederom een bewijs dat het ANBI/CBF-gekenmerkte Christenen voor Israël op een bijbelinterpretatie na ('eindtijd' en de Tweede Komst van de Messias, of iets dergelijks) weinig op heeft met christenen, maar meer met ideologie: zionisme, antisemitisme (tegen Arabieren) en islamofobie. Je hoeft alleen maar de teksten op hun website te lezen. Tijdens het bloedbad in Gaza schreef de stichting uitgebreid over de 'positieve' kanten van Israël's aanval:"God is aan het werk voor Zijn volk".Onlangs haalde CvI eenIsraëlische wapenhandelaar naar Nederland om geld op te halen voor zijn hotel in de illegale nederzetting Ariel op de Westoever. De witteboordencrimineel enChristenUnie-politicus Dick Schutte is voorzitter.

In het zogeheten Kairos-document (Nederlands, pdf) roepen leiders van een groot aantal christelijke denominaties in Israël christenen wereldwijd op de bezetting door Israël van Palestijnse gebieden als zonde te veroordelen. Bovendien zou die bezetting bestreden moeten worden met economische sancties en een boycot tegen Israël.

Dick Schutte schrijft over en tijdens het bloedbad in Gaza, omkleed met walgelijke zionistische agitprop o.a.: "De Heere God gebruikt dus mensen om het Joodse volk te hulp te komen." Dat is een eufemisme voor: de joden vermoorden Palestijnen, waaronder honderden onschuldige burgers, vrouwen, kinderen en bejaarden, en dat is een goede zaak.

In 2005 werd Schutte, toen burgemeester van Urk en tevens bestuurslid van de visafslag, veroordeeld door de rechter wegens het tippen van de directeur visafslag over een inval van de AID. Voor de ChristenUnie is dat kennelijk geen probleem. Die kennen naar zeggen wel god, maar overduidelijk geen gebod. Zo vreemd is het dus niet dat de Urkers onlangs massaal op de PVV hebben gestemd, aangezien Schutte na zijn veroordeling gewoon weer burgemeester mocht zijn van de gemeenteraad.


Dick Schutte in actie. Maar niet voor de visafslag noch de Provinciale Staten Flevoland. En ook niet voor Nederland.


Niet alleen is Schutte door een rechter veroordeeld, maar mag toch volksvertegenwoordiger blijven, zelfs al deelt hij Israëlische "profetische" (maar wel echte) paspoorten uit aan joden, waarover Christenen voor Israël weigert te zeggen naar welke nederzettingen op de Westoever zij worden geïmporteerd. Ook u kunt een jood naar Israël en de bezette gebieden importeren,voor 115 euro. Daarbij zijn de reisjes naar Israël van Schutte en zijn vrouw neem ik aan inbegrepen.
Vraagt u zich eens af wat er zou gebeuren wanneer een Nederlandse politicus in Iran paspoorten ging uitdelen aan mensen die daar willen komen wonen. Of, wanneer een Iraanse politicus hier paspoorten komt uitreiken aan bijvoorbeeld asielzoekers.
http://deisraellobby.blogspot.com/2009/12/christenen-voor-israel-hebben-lak-aan.html

8 opmerkingen:

AdR zei

Het leuke is natuurlijk dat de haven van Urk heus niet alleen voor de aanvoer van dooie vissies wordt gebrukt, maar daar klappen we als goed gereformeerden niet van.
Eerst eens "de Joden thuis" brengen.

Anoniem zei

Behalve de bedwelmende visgeur kun je ook over je nek gaan van de Spruijtjeslucht in Urk

Opurk.nl


Spruijt raadde de SGP aan om de vijfhonderd Urker PVV-stemmen (‘proteststemmen van SGP’ers’) héél serieus te nemen. Hoe dat volgens hem moet: ,,SGP, laat een helder en duidelijk geluid horen. Jullie zijn veel te soft, te pro-Brussel, te verweven met het Haagse wereldje en te slecht in het geven van Islamkritiek. Parkeer de geijkte onderwerpen, laat het vrouwenstandpunt even los en zet in op islamisering!” Diederik van Dijk, medewerker van de Tweede Kamerfractie van de SGP, kon zich daar niet in vinden. Het heeft zijn voorkeur om de SGP-kernwaarden ook bij de komende verkiezingen prioriteit te geven. Gewoon, zoals altijd.

Het publiek was verdeeld, maar de SGP-jongeren neigden over het algemeen toch richting Spruijts’ standpunt. Iemand uit de zaal verwoordde het zo: ,,SGP, stel je niet op als kerkenraad, maar luister naar het volk.’’

Christelijke twijfelaars

‘Hardere aanpak van politie’, ‘meer anti-Europa en anti-Den Haag zijn’, onderwerpen die de revue passeerden, maar het item ‘Islamisering van Nederland’ domineerde. Blijkt zelfs hét punt te zijn waardoor SGP’ers bijna – en soms helemaal – over de PVV-streep getrokken worden. Als onafhankelijk Spakenburgs gemeenteraadslid Peter Frans Koops het mag bepalen, gáán ze over die streep. Om christelijke twijfelaars te overtuigen, schotelde hij een lijstje punten voor, waarom christenen zich thuis kunnen voelen bij de partij van Wilders. ,,Hij wil abortus bemoeilijken, hij wil prostitutie pas toestaan vanaf 21 jaar in plaats van 18, hij is pro-Israël en vervolgde christenen wil hij onder de aandacht brengen.” Omdat Wilders plaatselijke PVV-partijen in kleinere steden en dorpen (nog) niet wil, adviseerde Koops om niet af te wachten. ,,Doe iets, begin een Urker Vrijheidspartij.”

anzi

AdR zei

Voor de zekerheid, deze Spruyt is de voormalige baas van de Burkestichting, conservatieven gesponsord door Viagra, en heeft een openlijke verhouding met zekere met een ander gehuwde dame wier naam ik niet ga noemen maar zij is hier meermalen genoemd.
SGP-waarden!

Anoniem zei

AdR

Wil ik toch wel graag weten!!

anzi

Anoniem zei

1. Schutte is niet veroordeeld maar vrijgesproken.
2. 477 mensen stemden op de PVV in Urk, op een bevolking van 18 duizend mensen is dat verrekt weinig

AdR zei

Aardige truc, mijnheer (vermoedelijk!) Anoniem.

"De PVV haalde hier ruim twaalf procent van de stemmen, vanuit het niets." (Netwerk 9 juni 2009)

Een op de acht kiezers racistische xenofoben is verrekt veel. Zeker voor een eiland waar Lev. 25:23 in ere gehouden zou moeten worden.

En over Schutte:
"Uit telefoontaps bleek vervolgens dat Schutte daarna meermalen met de directeur van de visafslag belde. Volgens justitie tipte Schutte de visafslag over het lopende onderzoek en over de controle van twee visserkotters in Den Helder. Op 21 november 2005 achtte de rechtbank alleen dat laatste bewezen, want de informatie over het strafrechtelijk onderzoek was al niet meer geheim en werd Schutte veroordeeld tot 500 euro boete."
(Wikipedia - als het niet waar is neem ik aan dat mijnheer Schutte zelf wel aan de bel zou hebben getrokken).

Anoniem zei

AdR

Ja natuurlijk, ik was die KKKluveld al weer helemaal vergeten. Wat ik begrijp is dat zij nu helemaal ondergedompeld is in het "christelijke", wat natuurlijk een logische vervolgtrekking is w.b. haar intelligente uitlatingen in de al even intelligente Volkskrant. Een hysterica met een complex van hier tot Indonesie, doet niet onder voor de manische Winnie de Jong. Wat God al niet geschapen heeft!

anzi

Anoniem zei

Wat God ook geschapen heeft is Andries Knevel. Hij zal z'n dag niet gehad hebben. De zesdaagse ongelovige Andries die onderscheiden wordt omdat hij open en consistent verbindingen weet te leggen.

Ik vraag me af wie hem voorgedragen heeft voor deze koninklijke poespas.

Lees Stop de bezetting
Knevel heeft bewust complete generaties EO-kijkers misleid inzake de Israëlische kwestie. De verwijten zijn enorm: geschiedvervalsing, misbruik van de Bijbel, negeren van christelijke leerstukken, demonisering van Arabieren, misleiding rond geweldspraktijken en de oorzaken van geweld, zondebokverhalen over Palestijnen, bijdragen aan het lasteren met antisemitisme, gelegenheid bieden voor allerlei extremistische Israëlische geluiden, e.a.

Omroep Brabant blijft je verassen

Andries Knevel koninklijk onderscheiden


HILVERSUM (ANP) - Presentator en EO-coryfee Andries Knevel is woensdag koninklijk onderscheiden. Tijdens de opname voor de allerlaatste uitzending van Het Elfde Uur ontving hij de onderscheiding van Officier in de Orde van Oranje-Nassau uit handen van vicepremier André Rouvoet. Dat zei een EO-woordvoerder woensdag. De uitzending komt volgende week dinsdag op de buis.

Knevel krijgt de onderscheiding wegens zijn bijdrage aan de opinievorming en het publiek debat. Hij weet consistent en duidelijk de verbinding te leggen tussen geloof, publieke meningsvorming en maatschappelijk handelen, niet op een vooringenomen wijze, maar open en uitnodigend.

Mogen we even lachen,
anzi

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...