donderdag 19 november 2009

De Israelische Terreur 1032

Boven: Carl Bildt: 'enigszins voorbarig'. Beneden, slachtoffertje Israelisch terrorisme dat mede door Europa mogelijk wordt gemaakt.

En liet de Europese Unie bij monde van voorzitter Zweden weten ‘ontzet’ te zijn over het Israëlische besluit. Het is in strijd met het internationale recht en het draagt niet bij aan een atmosfeer die kan leiden tot een oplossing voor het Palestijns-Israëlisch conflict, staat in de verklaring.
Aggut wat een 'verontwaardiging'.
Twee dagen eerder:
De Europese Unie heeft dinsdag een Palestijns verzoek voor steun aan eenzijdige uitroeping van de Palestijnse staat door de VN-Veiligheidsraad, zonder akkoord met Israël, van de hand gewezen. De Zweedse minister van buitenlandse zaken Carl Bildt zei dat de voorwaarden voor zo'n stap ontbreken.

Bildt maakte duidelijk dat de EU graag een Palestijnse onafhankelijke staat zou erkennen, maar stelde ook nadrukkelijk dat 'er eerst een moet zijn'. Hij noemde het Palestijnse voorstel 'enigszins voorbarig'.


En zo liegen en bedriegen onze politici tot het straks te laat is. De chaos is compleet. 'Enigszins voorbarig,' zei de Zweedse minister 62 jaar nadat de Verenigde Naties had bepaald dat de Palestijnen net als de Joden recht hadden op een eigen staat, waarvan nu nog 25 procent over is van de totale oppervlakte die door de wereldgemeenschap aan de Palestijnen was toegezegd. De rest 75 procent is in handen van de zionistische staat. 'Enigszins voorbarig,' 62 jaar na dato.

1 opmerking:

Anoniem zei

Graaf Folke Bernadotte vermoord op 17 september 1948.

Bernadotte was enigszins voorbarig.

anzi
.

Antisemitisme? HAHA

  Abu Har al-Goudhadi @HarryVeenendaal · 32 m Geestig. Nauwelijks Kamerleden tijdens het #antisemitismedebat . Donderdag 16:00 uur. Vrijdag ...