zaterdag 14 november 2009

De Israelische Terreur 1022











Het is tijdens de herdenking van de val van de Berlijnse Muur voor zover ik weet geen van mijn collega's opgevallen dat in de geschiedenis stenen afscheidingen nooit een succes zijn geweest.

Opvallend is dan ook dat de NRC de Israelische muur blijft kwalificeren als een 'veiligheidsmuur', daarmee een rechtvaardiging suggererend die er niet is, aangezien in 2004 het hoogste rechtscollege ter wereld nog eens bepaalde dat deze 'scheidingsmuur' illegaal is, even illegaal als de Joodse nederzettingen in bezet gebied.

Muren om groepen mensen apart te houden werken nooit. In het schitterende fotoboek The Great Wall of China schrijft de Britse historicus Jonathan Spence dat de Chinese Muur 'as far as we can now tell, for most of its existence a failure' was 'it ate up cash and human lives, it was unimaginative conceptually and ineffective strategically, and it led China to be seen as static and tradtion-bound.'

Vooral dat laatste is interessant, het leven en de cultuur van volkeren die zich afkeren van de wereld raken gestagneerd, en worden een karikatuur van wat ze eens waren. Wat we nu zien gebeuren is dat de Joden in Israel trachten van het land een getto te maken, een getto omringd door een muur, waar ze met z'n allen hun Joodsheid, wat dat ook moge zijn, proberen hoog te houden. Dat lukt natuurlijk nooit, dat is nooit in de geschiedenis gelukt bij welk volk dan ook. Zelfs niet de Chinezen. Er is namelijk een natuurwet die zelfs de zionisten in hun hovaardij niet buiten spel kunnen zetten en die is simpelweg samen te vatten met de woorden: panta rhei, alles is eeuwig in beweging, niets is bestendig. Wat wel kan is dat de Joden in Israel zich tot een agressief primitief volkje ontwikkelen. Ze zijn al een eind op weg. Een echte vriend van de 'Joodse staat' zou zijn vrienden in 'het beloofde land' voor die ontwikkeling waarschuwen. Maar dat gebeurt niet, de filosemieten voeden het Joodse extremisme in Israel. Vanwege de eigen religieuze of ideologische motieven steunen ze het extremistisch zionisme. Nu de zionistische leiders op het punt staan de bouw van hun getto te voltooien, blijft er nog maar 1 ding over, en dat is de verdrijving van de Palestijnse Israeli's uit de getto, zoals Israelische leiders al dan niet publiekelijk bepleiten. De plannen om etnisch te zuiveren liggen klaar. Het wachten is op een grote internationale politieke crisis, zodat de dan ontstane chaos de ruimte biedt. De ironie is dat de zionisten nooit hun gettomentaliteit zijn kwijtgeraakt. Israel moet 1 grote shtetl worden, waar Joods wordt gebeden, Joods wordt gegeten, Joods geslapen, Joods gepingpongt, enzovoorts, enzovoorts. En verantwoordelijk voor deze hel is tenslotte toch de christelijke cultuur met zijn eeuwige antisemitisme. Dat en niets anders is de feitelijke oorzaak van de huidige zionistische terreur. De christenmens wist wel met de god van de joodse mens te leven, maar niet met de jood zelf en dus roeide de christenmens de joden uit. De overlevenden konden in een land van anderen worden gedumpt, zonder dat het antisemitisme echt verdween. Na ondergronds te zijn gegaan wordt het nu op de Arabieren geprojecteerd. De haat moet ergens naartoe.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Op webcite cidi toespraak Lieberman

De "haat" wil naar Afrika voor meer politieke diversiteit. Genoeg aan de hand daar, kan de lobby ook nog wel bij om de boel verder te verzieken Iran heeft daar de nodige bezoeken al afgelegd en dan kan je niet achterblijven. Holocaust in de ene zak en een buidel met geld in de andere, dan komt het wel goed. Vraag me alleen af welke landen in Afrika?

What about our strategic alliance with the USA? Our strategic alliance with the USA is strong, no doubt, but we also try to help ourselves without the USA. The USA has many challenges around the world, so they have to divide their attention. What can Israel do? For example, the last visit of a Israeli Minister to Brazil was 24 years ago. How is that possible? The last visit to Africa was 46 years ago. What kind of understanding do we expect? I was asked to give some arguments why I should visit Africa? I answered: I give you one argument why I should visit Africa. In 2009 which countries visited Africa? France, Russia, China, USA. And Ahmadinejad visited Africa 3 times this year and also 20 officials from Iran visited Africa. That’s why I should visit Africa also, to explain, to build a stronger economy between Africa and Israel. We try to be creative and walk new roads and to put more diversity in our politics for new ways.”

anzi

AdR zei

Bij de oorlog in 1973 heeft het Israelische leger een tijd een bruggehoofd aan de westkant van het Suezkanaal gehad - dus in Afrika zijn ze geweest. En Israel was dikke vrinden met apartheids-Zuid-Arika. Overigen geen grote aanbeveling voor andere Afrikaanse landen.

En Begin is op bezoek in Egypte geweest, is dat niet Afrikaans geboeg?