donderdag 22 oktober 2009

De Nuance van de NRC 129


Een slachtoffertje van de Israelische terreur.














De propaganda van de NRC is beschamend. Nogmaals de NRC: 'Israel wenst aanpassing oorlogsrecht'.

'Aanpassing'? Even het woordenboek raadplegen: Aanpassen: aansluiten, voegen naar, bruikbaar maken.

Impliciet stelt de NRC dus dat het huidige oorlogsrecht 'onbruikbaar' is en zich zal moeten 'voegen naar' de barbarij van de moderniteit of iets dergelijks. De processen van Neurenberg en Tokio zijn volgens de krant dus onbruikbaar geworden, de Conventies van Geneve en al het andere oorlogsrecht zullen zich moeten 'voegen naar' de joods-Israelische oorlogsmisdadigers en hun lobbies in het Westen. Zelfs de schijn van journalistiek interesseert de 'slijpsteen voor de geest' niet. De krant verzwijgt dat zionisten het zorgvuldig opgebouwde fragiele bouwwerk van internationaal recht willen slopen om de eigen terreur legitiem te kunnen maken. Wat een collega's. Ze leveren alles in, zelfs nog voordat ze ervoor hebben knokken.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Trouw 13 mei 2009

Misschien kunnen zij hiermee beginnen. Demjanjuk is "bruikbaar" gemaakt om de holocaust er weer in te stampen. Hij is verantwoordelijk gemaakt voor 29.000 doden. Dan mogen de Duitsers ook wel de verpleeghuizen napluizen. Gelijk minder handen nodig aan het bed.

Kan iemand mij vertellen of hijzelf mensen heeft vermoord of mishandeld? Wat heeft hij persoonlijk gedaan (behalve dat hij verantwoordelijk is voor tig doden?) Ik kan daar niets over vinden?


Duitsland blij met Demjanjuk
Vermeende kampbeul Sobibor eindelijk in gevangenis

De 20 pagina’s omvattende aanklacht van het Münchense Openbaar Ministerie gaat er echter van uit dat Demjanjuk als bewaker in het vernietigingskamp Sobibor verantwoordelijk is geweest voor de dood van 29.000 joden. Het ministerie zegt daarvoor over hardere bewijzen te beschikken dan in eerdere processen tegen Demjanjuk waren aangevoerd.

anzi

Anoniem zei

1 reactie
dirk van leeuwarden,
Werner von Braun. Ook verdacht maar nuttig.

Sonja zei

"dat zionisten het zorgvuldig opgebouwde fragiele bouwwerk van internationaal recht willen slopen"

Waar bij mij ook de stoom van uit de oren komt is dat het Vierde Verdrag van Genève er o.a. is gekomen om de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog, en dus de holocaust, te voorkomen. Als je doordenkt zou je kunnen stellen dat de zionisten de bescherming tegen anti-semitisme en jodenvervolging willen opofferen om er een ander volk kapot mee te maken.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...