zaterdag 11 juli 2009

De Israelische Terreur 909


Voor de mensen die (terecht) opkomen voor Iraanse demonstranten, die met staatsterreur worden geconfronteerd. Kijk eens hier naar, naar de Israelische terreur tegen de Palestijnse bevolking die al vele decennia doorgaat zonder dat jullie je stem verheffen, terwijl sommigen van jullie, Nederlandse staatsburgers, deze terreur rechtvaardigen. Schaam jullie, en een toontje lager svp.

http://www.youtube.com/watch?v=h0u3yljaMTg&hl=nl

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat er mensen bij zijn die met goede bedoelingen voor de Iraniërs opkomen zal best, maar weten zij dat zij tegelijkertijd een club aanbevelen met bijzondere perverse
ideeën,? Dat het deze mensen niet gaat om de Iraniërs (want moslims), maar om het bevorderen van terreur tegen moslims? Dat deze club geen Iran Comité is maar een lobbyclub voo Israel? Een lobbyclub die groepen mensen als minderwaardig wegzet? Men hoeft alleen maar de doopceel te lichten van de oprichters! Halsema, van Bommel etc, wat doen jullie tussen Wilders, Holman, Spruyt, Ellian etc.? Minderwaardigheidsbevordering van groepen mensen en ondersteunen van een moordregime d.m.v. de aanbeveling voor een fascistische club of komen jullie op voor Iraniërs ? Allebei kan ook natuurlijk!

anzi

Anoniem zei

Wat is er gebeurd, Harry van Bommel? Ik persoonlijk vond het geweldig dat een politicus de moed had om in een demonstratie mee te lopen waarbij je bijvoorbaat wist dat je na afloop te pakken zou worden genomen.
Hebben zij jou nou te pakken, Harry?

anzi

Lucas zei

Zoals de PVV telkens weer duidelijk weet te maken: de westerse beschaving is minderwaardig en ondergeschikt aan de belangen van Israël.