donderdag 21 mei 2009

De Nieuwe Reporter


Dit krijgt u te zien zodra u de website van De Nieuwe Reporter bezoekt:

Beste bezoeker,

In samenwerking met InSites organiseren wij momenteel een onderzoek om onze website te verbeteren en een beter beeld te krijgen van onze bezoekers.

Als u deelneemt, kunt u een 
LCD televisie winnen.

Wenst u deel te nemen?

Twee vragen:

1. Waarom organiseert 'De Nieuwe Reporter in samenwerking met Insites... een onderzoek'? Deze o.a. door de belastingbetaler gefinancierde website geeft zelf als verklaring het verbeteren van 'onze website'. Maar stelt deze journalistenwebsite nu dat voor hen geldt: 'U vraagt en wij draaien'? Zo nee, wat bedoelen ze dan? Hoe komt het dat deze mensen die claimen journalisten te zijn niet zelf weten hoe ze hun website moeten verbeteren? 

2. Dat lokkertje, een 'LCD televisie'. Wat voor soort journalisten worden met een 'LCD televisie' gelokt? En als ze al door een 'LCD televisie' worden gelokt, waar worden ze dan nog meer door gelokt? Ik bedoel, is dit slag journalisten wel te goeder trouw als ze gelokt moeten worden met een 'LCD televisie' zodra het gaat om het 'verbeteren' van 'onze website'? Waarom denkt niemand na bij deze website?


2 opmerkingen:

yelamdenu zei

Stan, ik denk niet dat dat soort "onderzoekjes" de inhoud van de site voor ogen hebben. Het gaat om het ontwerp van de site, de snelheid van het laden, dat soort dingen.
Dat is althans de bizness waar dat "InSites" zich in beweegt.
groeten,
herman_m

Sonja zei

"Deze site behandelt elke bezoeker op een persoonlijke manier."
???

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...