zondag 22 februari 2009

De Propaganda van Ron Edelheit 2


Edelheit is een van de propagandisten die het normaal vond dat de internationale pers door de Israelische strijdkrachten bij de grenzen van Gaza werd tegengehouden, zodat onafhankelijke waarnemers niet direct konden controleren welke propaganda onder andere Edelheit, met zijn extremistische opvattingen, verspreidde.

Ik kreeg ook deze informatie van:

'Sonja heeft een nieuwe reactie op uw bericht "De Propaganda van Ron Edelheit " achtergelaten:

Edelheit was er in Jenin ook al bij
:Israeli military spokesman Ron Edelheit said the situation in Jenin has calmed down after nearly a week of heavy fighting. "About 300 people surrendered Wednesday. It's fairly quiet and once in a while there are explosions as we are blowing up booby-trapped factories of ammunition," he said.Jerusalem 10 April 2002En, vertaling van het Spaans :De Israëlische militaire woordvoerder Ron Edelheit zei dat de beschuldigingen "gewoon een andere Palestijnse leugen" was en dat de Palestijnen gewoon in staat zijn om de lijken die in de straten van het vluchtelingenkamp Jenin liggen te verzamelen en te begraven, maar dat ze weigeren dit te doen om de schijn op te houden dat er sprake was van een massamoord, en niet een confrontatie met het Israëlische leger.In een artikel in the Guardian over de destructie en vernielingen van de Israelische soldaten in Ramallah en Jenin in 2002 reageerde hij: "If you have a platoon staying, there are bound to be scratches."
Geplaatst door Sonja op stan
op 1:12 AM'

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...