maandag 23 februari 2009

De Israelische Oorlogsmisdaden 68

Voor deze Israelische oorlogsmisdaden zouden de joodse Nederlanders, die de zionistische extremist Ron Edelheit uitnodigden, zich moeten schamen:

'Amnesty: embargo op wapens Israël en Hamas
Gepubliceerd: 23 februari 2009 12:26 Gewijzigd: 23 februari 2009 18:15
Reuters, AP
Londen, 23 febr. Amnesty International heeft de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties opgeroepen om een „volledig” wapenembargo in te stellen tegen zowel Israël als Hamas. Volgens de mensenrechtenorganisatie hebben beide partijen tijdens hun recente confrontatie in de Gazastrook „oorlogsmisdaden” gepleegd met wapens uit het buitenland.
Nieuwsthema - Gaza


Amnesty zegt dat medewerkers van de organisatie vorige maand, na het geweld in de Gazastrook, munitieresten hebben aangetroffen die de beschuldigingen onderbouwen. Israël voerde van 27 december tot 18 januari een offensief uit tegen de Palestijnse organisatie Hamas. Aan Palestijnse zijde kwamen zeker 1.300 mensen om, aan Israëlische zijde zeker dertien.
Israël heeft witte fosfoor en andere wapens gebruikt voor aanvallen waarbij „honderden kinderen omkwamen”, aldus Amnesty. Hamas heeft raketten op Israël afgevuurd die eerder de Gazastrook waren binnengesmokkeld. Beide partijen hebben daarbij het internationale humanitaire recht geschonden, stelt Amnesty.'



Amnesty_embargo_op_wapens_Israel_en_Hamas



Nederlandse staatsburgers die de Israelische terreur 'rechtvaardigen', zoals de medewerkers van het CIDI doen, zouden moeten zwijgen over de terreur van anderen.

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...