zondag 18 januari 2009

Ronny Naftaniel van het CIDI 9


Over het recente antisemitisme zei Ronny Naftaniel: ''Het is schokkend dat dit in Nederland gebeurt. Tot nu toe is het nog redelijk goed gegaan, maar de incidenten zijn onacceptabel." Ronny Naftaniel heeft gelijk, antisemitische daden tegen joden zijn onacceptabel, en dat geldt ook voor antisemitische uitlatingen tegen Arabieren, zoals die in Nederland ongestoord in het openbaar kunnen worden gedaan. En even onacceptabel is het dat Naftaniel zelf als directeur van de zionistische organisatie het CIDI in het openbaar het Israelisch geweld tegen de Palestijnse burgerbevolking betiteld als 'gerechtvaardigd'. Hij zou dat nooit hebben verklaard als Palestijnen meer dan 1300 joods-Israeli's hadden gedood. Het feit dat hij een onderscheid maakt tekent de manier waarop hij over Arabieren denkt. Het zijn mensen als Naftaniel die het altijd bestaande antisemitisme voeden. Het zou verstandig zijn als hij zich distantieerde van de Israelische terreur en als hij het internationaal recht zou gaan respecteren. Geen enkele Nederlander kan met fatsoen oorlogsmisdaden goedpraten.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ronny Naftaniel is een propagandist van nietsontziende massamoordenaars.

DAT is pas schokkend !

Anoniem zei

De pest is dat er geen echte vrijheid van meningsuiting is in Nederland, het besef dat als ik sommige stukken op mijn site plaats mij een procedure gaan kosten door het CIDI namens ronny NAFTA (witte fosfor) niël.

Het is werkelijk ziekmakend hoe deze zionisten Nazi-Duitsland MISBRUIKEN om hun zieligheid te onderstrepen en ondertussen een bestaand volk van de kaart wissen omdat het niet in hun idee van "groot israhel" past.

Wat de Duitsers gedaan hebben was onmiskenbaar fout maar wat de zionisten doen in Palestina is beslist vergelijkbaar, het bewust uitroeien van een volk dat hun niet welgelegen is.

Anoniem zei

De overeenkomsten tussen zionisme en nazisme zijn niet geheel onverklaarbaar geloof ik. Beide beweging werden geboren uit het idee dat rassenzuiverheid bestaat, dat een ras zichzelf sterk moet maken en dat een ras hoort bij het land waar het "uit is gegroeid" (Blut und Boden dus). Het superieure ras heeft het recht over anderen te heersen. Het joodse idee van het "uitverkoren volk" en de overerving van het geloof via de moeder kon er naadloos worden ingegoten.

"Blut und Boden" was een modeverschijnsel begin 20e eeuw, dus dat de zionisten dit hebben overgenomen is op zich niet uitzonderlijk. Punt is denk ik dat de Duitsers (en de christenen in het algemeen) hun lesje hebben geleerd (wat jodenvervolging betreft dan), maar dat de zionisten nog helemaal in hun rol zitten.

Hoe de zionistische superioriteit wordt verweven met, en bijna gelijk wordt gesteld aan, het verbod op racisme in post-christelijke landen is wel een bijzonder staaltje spin!

Anoniem zei

"Het superieure ras heeft het recht over anderen te heersen."

Het Darwinisme heeft een grote en zeer onderschatte rol gespeeld bij de gedachten van deze superieure 'wereld'leiders.

Maar wie wil dit inzien? alleen de werkelijk objectieve denkers!

Wilt u eens alstublieft op deze manier de recente geschiedenis bezien?

Ja ook dhr(sorry BLAASKAAK)Bas Haring.

Anoniem zei

Het Darwinisme is een zeer omstreden Theorie die door echte wetenschappers onderuit gehaald wordt d.m.v. op ware (Waarheid)gebaseerde wetenschap.

De gelovigen in Gaza die zelfs hun leven opofferen voor de in hun ogen Rechtvaardigheid,
baseren hun overtuiging op een levende SCHEPPER die Bas Haring nog niet gevonden heeft.
Maar deze zal alle onrechtvaardigen ter verantwoording roepen.

Anoniem zei

Misschien nog even "Zwijgen over Israel" bekijken! Hoe schofterig de handelswijze is van deze meneer R.N. en zijn club tegenover mensen die maar de minste kritiek hebben op Israel!
Wel zeiken over antisemitisme, maar massamoord goedpraten! Ik zou zeggen, koffers pakken en wegwezen naar Israel en zwijgen!!!!