vrijdag 16 januari 2009

Het Nederlands Antisemitisme 2

Antisemitisme
De Telegraaf bericht:

'Kamer wil aanpak anti-islamisme en antisemitisme... de SGP die de regering alleen opriep op te treden tegen antisemitisme. Dat werd door alle partijen omarmd. De SGP vindt dat er geen reden is om nu op te roepen op te treden tegen anti-islamisme of andere vormen van discriminatie. Daar is nu geen sprake van, zei SGP-Kamerlid Cees van der Staaij.' Zie: http://www.telegraaf.nl/binnenland/3010345/__Kamer__aanpak_anti-islamisme__.html?p=3,1

Geen sprake van 'anti-islamisme of andere vormen van discriminatie', volgens Gods rentmeester op aarde, de christelijke volksvertegenwoordiger Cees van der Staaij. Dat is opmerkelijk. Ik geef slechts 1 voorbeeld. 13 januari j.l. verscheen dit bericht op de website van de krant Spits:

'Behandel Hamas net als Japan 'Israël moet tegen Hamas blijven vechten, zoals de Verenigde Staten dat in de Tweede Wereldoorlog deden tegen Japan. Dat heeft leider Avigdor Lieberman van de uiterst rechtse Israëlische partij Yisrael Beitenu gezegd, meldt de Israëlische krant Jerusalem Post."Israël zal niet veilig zijn, zolang Hamas aan de macht is", aldus Lieberman in een toespraak op een universiteit. Hij zei dat Israël er voor moet zorgen dat Hamas niet meer wil vechten. Japan gaf zich op 15 augustus 1945 over, nadat de Verenigde Staten twee atoombommen hadden gegooid op Hiroshima en Nagasaki. Door de bommen kwamen meer dan 200.000 mensen om het leven.'
Lees verder: http://www.spitsnieuws.nl/archives/gaza/2009/01/behandel_hamas_net_als_japan.html
Dit nu zijn enkele publieke reacties daarop:
'Ze moeten ieder geval doorgaan vooral doorgaan nu af maken en voorgoed

''Beetje slecht voorbeeld van die Lieberman, maar ik snap wat ie bedoelt."

"Hij heeft natuurlijk gelijk."

"Jeb en dan vervolgens 2 kernbommen erop. Mijnes inzien net effectief genoeg. Dan wel 2 klappers van heedendaagsche maatstaven, en niet van die klappertjes uit '45. Met een beetje mazzel staat de wind goed en lossen een hele hoop problemen in zuidwest azie zichzelf ook nog eens op."

"Het IDF is afdoende geëquipeerd om de Gaza strook plat te krijgen zonder een atoombom."

"Nee niet nuken dan verneuk je een mooi stukje land.Beter gewoon doorgaan wat we nu aan het doen zijn, uitkammen van boven tot onder links tot rechts, iedere radicaal wegplukken en de bak in."

"NUKE'EM!"

"hij weet in iedergeval wel wat hij wilt. wel zonde van het landschap dan daar........"

"gaat uw gang daaro, zolang ik er geen last van heb.""Dit duurt ff iets langer wat israel doet, maar werkt ook.Iedere dag een paar duizend palestijnen laten sterven 500 dagen werk.Gemiddelde aanwas erbij reken we 10 dagen extra. Moet te doen zijn met een ruime marge binnen 525 dagen en dan is er geen palestijn meer over in de gazastrook. Dat zal helaas de enige oplossing zijn want geen van beiden partijen houd ooit op. Alleen die teringmoslims vechten het over de hele wereld uit en daarom ben ik vanaf nu voor de israeliers. Het is niet anders, maar de rest van de wereld hoeft niet de lul te zijn van hun eewigdurende vete met Israel."

"Zoals het nu gaat is het goed ,kost alleen wat meer tijd.Geduld is een schone zaak."

"12 waterstof bommen, zouden genoeg moeten zijn."

"toevoeging, in het engels zeggen ze het mooi; can't rape the willing.""Waarom nou gelijk een atoombom? Een wolkje Sarin doet ook wonderen."

"Dat is natuurlijk onzin. Bewaar die atoombom maar voor Iran. En aan al die 'democratische moslims' ( contradictio in terminis )"

"Zelden lees ik dat er mensen beroofd zijn door joden, dus als ik zou moeten kiezen, dan maar de palestijnen naar de filistijnen."

"Vacuum bomb or MOAB should do the trick."

"daisy cutter is genoeg op die postzegel die gaza heet."

"hoe zat het nu met de neutronenbom, bleef dan niet het landschap gespaard en alle theedoeken naar Allah?"

"en paar daisy cutters zal ook wel effectief zijn zonder straling"

"de gazastrook is maar zo'n 350km2 groot, dus als ze er nou 1400 raketten op gooien die ieder 250m2 kunnen wegvagen, kunnen ze binnen een week flink stoken dat hele zooitje incl. bebouwing van deze planeet vegen."

"Zwemles is veel eenvoudiger uit te voeren dan een mini nuke met de nodige fallout en het verlies van kostbare landbouwgrond voor vele jaren.ze kunnen maar 2 kanten op als ze eenmaal in het water geschoven zijn, zwemmen naar egypte of zinken naar de bodem."

"Je moet ook niet aan Nuken denken. Die huisjes daar staan allemaal zo verdomd dicht op elkaar dat een aantal flinke napalm bombardementen al voor een leuk kampvuurtje kunnen zorgen."

"Heel die gazastrook uitroeien en een heeeeeele grote macdonalds erop met flink wat varkensvlees in de verkoop!!!"
Zie: http://www.spitsnieuws.nl/archives/gaza/2009/01/behandel_hamas_net_als_japan.html

Was dit over de Joden in Israel geschreven dan was dit verboden geweest. Nu het tegen Arabieren gericht is, is het toegestaan door de overgrote meerderheid van de volksvertegenwoordigers in Den Haag. Een vorm van racisme en zelfs antisemitisme, stel ik bij deze vast. Antisemitisme tegen Arabieren. Dat een christen-fundamentalist van de SGP deze opvattingen huldigt, is nog begrijpelijk. We hebben hier te maken met een extremistische vorm van christendom, even erg als de wahhabitische interpretatie van de Koran. Ik heb over onder andere dit onderwerp gesproken met John J. Mearsheimer en Stephen M. Walt, auteurs van de Israël-lobby, een baanbrekende analyse van de invloed en werkwijze van de machtige Amerikaanse Israëllobby. Mearsheimer is hoogleraar Politieke Wetenschappen aan de Universiteit van Chicago, wiens artikelen in onder andere The New York Times en The Atlantic Monthly verschenen. Walt is hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de prestigieuze Harvard Universiteit. Over de fundamentalistische christenen onder de pro-Israellobby zei Walt:

'Het is belangrijk te weten dat de christen-zionisten een uitzonderlijke positie innemen in de christelijke wereld. Ze zijn zeer afwijkend van de grootste groep, bestaande uit katholieken, protestanten, episcopalen, presbyterianen, methodisten, lutheranen enzovoorts, die gematigd of, sommige, zelfs uiterst kritisch zijn op Israël, vooral op grond van de mensenrechtenschendingen. Ze zien dat wat met de Palestijnen gebeurt, volstrekt in strijd is met de christelijke grondbeginselen. Daarentegen steunen de christen-zionisten Israël blind omdat ze geloven in een variant van wat dispensationalisme wordt genoemd, een leer die zich in het begin van de 19e eeuw in Engeland ontwikkelde. Die leer is gebaseerd op een bepaalde interpretatie van de Bijbel. Ze lezen er een serie profetieën in die aangeven wanneer Christus terugkomt om alle ware christelijke gelovigen met zich mee te nemen naar de hemel. Bepaalde voortekenen geven aan wanneer de ware gelovige klaar moet staan omdat het moment suprême is aangebroken. Een van die tekenen is, zo geloven ze, de terugkeer van de joden, het uitverkoren volk, naar het heilige land. De stichting van de staat Israël werd gezien als een teken dat de grote afrekening op handen is. Ook de verovering van Oost-Jeruzalem in 1967 was voor hen een aanwijzing. Om de profetieën te laten uitkomen, is het van doorslaggevend belang dat Israël heel Palestina in handen krijgt. De christen-zionisten zien het beleid van de zionistische regeringen om een Groot-Israël te scheppen als een sleutelgebeurtenis voor het onvermijdelijke armageddon aan het einde der tijden, zoals dat beschreven staat in de Apocalyps van Johannes, waarbij overigens ook alle niet tot het christendom bekeerde joden in het vagevuur zullen belanden. Deze christenen zijn op Bijbelse gronden fanatieke voorstanders van het geweld. De Israëlische uitvoerders van de harde lijn, die de terugkeer van Jezus Christus natuurlijk kletskoek vinden, zien de christen-zionisten wel als buitengewoon bruikbare tactische bondgenoten, omdat ze via hen extra steun in de Verenigde Staten krijgen.'

Met andere woorden: voor het Kamerlid Van der Staay spelen de joden slechts een bijrol in het christelijk toneelstuk. Ook zij zullen vernietigd worden door de christelijke luchtgod als ze blijven weigeren het ware geloof te omarmen. Maar eerst moeten 'de joden' allemaal terug naar Israel voordat de terreur van de christelijke luchtgod tegen de mensheid werkelijkheid kan worden. En de hele Kamer volgt deze krankzinnigheid. Inderdaad, het antisemitisme is een kitsch-onderwerp geworden, in handen van cynici. De rekening daarvoor wordt binnen afzienbare tijd gepresenteerd. Een groot deel van de Nederlandse politiek en de journalistiek zal alles doen, werkelijk alles, om maar niet de consequenties te hoeven trekken uit de Israelische terreur.

2 opmerkingen:

peter zei

Vraagteken ?

Vertel vraagteken van eeuwen
Was God misschien dronken
aan het lachen of geeuwen
Of in erotische slaap verzonken

Dat hij onze afspraak was vergeten
Zo was ik dan buiten wens
Zonder zijn eigen medeweten
Gekomen van dier tot mens

Zijn wij dan zinloze reflexen
Gedoemde zoekend naar het huis
Met wat genagelde complexen
Op het martelarenkruis.

Beste Stan dit schreef mijn vader houder van het verzetskruis in de jaren ´60

ps.kan ik dit kruis terug naar nederland sturen?????

Anoniem zei

De zogenaamde Christenen begrijpen de Bijbel, of willen de bijbel niet begrijpen.
De Hoer in het boek openbaring is RELIGIEUS!

ZIJ heeft DE NATIËN DRONKEN gemaakt.

Ze is vol walgelijkheden! Zij stond O.A. met de hand omhoog en handelde! met hitler.

Deze kwam door de invloed van Haar aan de macht zoals ook veel andere bloedige dictators.
Zonder haar goedkeuring was wereldoorlog 2(weer in het hartje van de"'cristenheid')

nooit uitgebroken!
Kunt, en wilt U hier eens over NADENKEN?

openbaring 18:4

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...