woensdag 7 januari 2009

De Israelische Terreur 587




'Verhef je stem ! Stuur minister Verhagen,
de regering en het parlement een dringende E-mail.


Beste minister Verhagen, regering en parlement,

Ik roep u dringend op stelling te nemen tegen het buitensporig geweld van Israël in Gaza als antwoord op de Palestijnse raketbeschietingen. Verhef uw stem en spreek Israël hier op aan! Tevens roep ik u dringend op uw stem te verheffen in de VN en de EU.
Eis nu eens dat de talloze VN-resoluties, bijvoorbeeld over de illegale muur rond de Westbank en de talloze illegale nederzettingen, een keer nageleefd gaan worden door Israël, op straffe van (economische) sancties.
De Palestijnen zijn al meer dan 60 jaar slachtoffer van landonteigening, onderdrukking, verdrijving en bezetting door Israël. Het is voor mij onmogelijk te bevatten, dat het huidige kabinet zo weinig respect toont voor het menselijk leed van de Palestijnen.
Indien een transparante stellingname van uw kant uitblijft dan roep ik de Tweede kamer op een parlementair onderzoek in te stellen naar de dubieuze opstelling van de Nederlandse regering in het Israël-Palestina conflict.
Een zeer verontruste burger

Voornaam:
Achternaam:
Email:

De email zal ook aan de relevante kamerleden worden verstuurd. Voorts zullen de E-mails worden gearchiveerd om overhandigd te worden aan de betreffende ministers.'
Zie: http://www.verhefjestem.nl/

Geen opmerkingen: