dinsdag 2 december 2008

Hillary Clinton 2

Hillary Clinton: "I want the Iranians to know that if I'm the president, we will attack Iran...In the next 10 years, during which they might foolishly consider launching an attack on Israel, we would be able to totally obliterate them."

Change? Which Change?? Het bedreigen van een hele bevolking met de totale uitroeiing is misdadig, en in de strikte zin van het woord in feite al een oorlogsmisdaad. Volgens het internationaal recht, waarin zowel Obama als Clinton niet echt geloven als we afgaan op hun uitspraken, is het strikt verboden om maasvernietigingswapens in te zetten tegen onbewapende burgers.

Obama's bereidheid om met Iran te spreken vond Hillary Clinton 'naief' en 'onverantwoord'. Bekend is dat Clinton door de pro-Israellobby wordt gesteund. De wereld wordt opnieuw geconfronteerd met de oude agressieve kliek die de VS moreel en politiek failliet heeft gemaakt. Let u op tegen welk land als eerste oorlog wordt gevoerd. Pakistan is weer een treedje hoger gekomen. Let u ook op wie en wat profiteert van een oorlog tussen India en Pakistan. Wie levert wapens aan wie? In elk geval gebruiken de Pakistani veel Amerikaans wapentuig.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

"In elk geval gebruiken de Pakistani veel Amerikaans wapentuig". Zo vergeet ik telkens weer ernaar te kijken. Het gaat niet om welk land vriendjes is met welk land. Het gaat er om, met welke oorlog kunnen we weer eens flink wat wapens verkopen. Liefst aan beide partijen.

Anoniem zei

In essentie is dat ook een schizofreen proces.
Bijv. in de oorlog Iran - Irak. "Het westen" hoopte waarschijnlijk toch wel dat Iran eraan zou gaan. Maar de oorlog mocht aan de andere kant wel zo lang mogelijk duren om er veel aan te verdienen. Steeds als een van de landen het dreigde te begeven werd aan dat land een shot wapens toegebracht.

Anoniem zei

India daarentegen koopt sinds een aantal jaar gretig van de Israelische defensie-industrie en leidt Indische "counter-terrorism agents" op:

Defence buys from Israel over $5 BN
By Our Special Correspondent

New Delhi, May 16: The government on Wednesday informed Parliament that India had made defence purchases worth more than $5 billion from Israel in the past five years. "The defence purchases from Israel, during the period 2002-07, have been over $5 billion," defence minister A.K. Antony stated.
http://www.asianage.com/archive/htmlfiles//India/Defence%20buys%20from%20Israel%20over%20$5%20BN.html

Indo-Israel defence partnership grows

http://www.asianage.com/archive/htmlfiles//India/Indo-Israel%20defence%20partnership%20grows.html