woensdag 5 november 2008

Obama 28

Inshallah, zal Nederland in de toekomst nederige, rechtvaardige en moedige leiders kiezen, ongeacht ras, geslacht of religie.

Abdul Haq e-mailde me dit:

Metro berichtte vandaag (31 oktober):

Nederland klaar voor vrouwelijke premier’
Eindelijk! Het kiesrecht voor vrouwen, dat door de profeet Mohammed (vrede zij met hem) al in de vroege 7e eeuw was ingevoerd, werd in Nederland helaas pas 1300 jaar later toegelaten, in 1917. Ongelukkigerwijze werden tot nu toe alleen mannen gekozen tot premier. Na de vele vrouwen die in de islamitische wereld tot staatshoofd zijn gekozen, zoals Benazir Bhutto van Pakistan en president Megawati van Indonesië, is nu ook Nederland voorzichtig aan het toegeven dat een vrouwelijke premier mogelijk is. We gaan wat betreft emancipatie van vrouwen dus richting het grote voorbeeld van de Islam.
RacismeHetzelfde bericht vermeldt echter dat het racisme in Nederland nog steeds welig tiert. De meerderheid ziet een premier met een donkerder gelaatskleur nog niet zitten. Wat dat betreft moet Nederland zich helaas nog sterk emanciperen, wil het zich meten aan het verlichte islamitische voorbeeld van de vroege 7e eeuw. Zo schrijft de Koran:
Tot Zijn tekenen behoort de schepping der hemelen en der aarde en de verscheidenheid van uw talen en huidskleuren. (30:23) O mensdom! Wij hebben u uit man en vrouw geschapen en Wij hebben u tot volkeren en stammen gemaakt, opdat gij elkander moogt kennen. Voorzeker, de godvruchtigste onder u is de eerwaardigste bij Allah. Voorwaar, Allah is Alwetend, Alkennend. (49:13)
De profeet Mohammed (vrede zij met hem), de bevrijder van vrouwen en onderdrukte volkeren, zei in zijn laatste toespraak, voor zijn overlijden:
O mensen! U bent allen gelijk. Alle mensen, tot welk land of welke stam zij ook mogen behoren, en welke positie zij ook mogen bekleden, zijn gelijk. Zoals de vingers van beide handen gelijk zijn, zo zijn mensen aan elkaar gelijk. Niemand heeft het recht zichzelf beter te achten dan een ander. Gij zijt allen broeders.'

Lees verder: http://spiritualchange.blogsome.com/2008/10/31/nederland-klaar-voor-vrouwelijke-premier/

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De proteten bedoelden het heel goed!

Maar hoe weinig wordt er echt naar de wijze geluisterd?

Zie onze geschiedenis.

Miljoenen doden door krankzinnige oorlogen,De zeeen leeg geroofd, nog de laatste restjes bij de arme afrikanen wegvissen,Deze enige echt wonderschone in het universum te ziene planeet aarde.. bijna vernietigd.
Nee dit is geen doemdenken maar nadenken de REALITEIT!

Gegroet "broeders en zusters"

Sonja zei

Terzijde: De PVV gaat racisme aanpakken. Geloof het of niet. Op nujij.nl, waar racistische uitspraken altijd goed scoren, zolang het maar over moslims gaat, mag je nooit lachen om PVV'ers en hebben ze de discussie dus snel gesloten.

Anoniem zei

vrouwelijke premier, prima. gekleurde premier prima.... als hij/zij maar betrouwbaar en capabel is.

maar een religieuze? nee... die hebben voor mij volledig afgedaan. Eigenlijk zijn ze door te blijven geloven in bronstijd mythen en fabels niet eens meer serieus te nemen.... ze leven totaal niet in de realiteit.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...