maandag 6 oktober 2008

Het Neoliberale Geloof 201


Valt het u ook zo op? Er is helemaal nergens in Europa een politieke oppositie die met andere plannen komt dan het pompen van belastinggeld in een failliet systeem. De oppositie ook in Nederland is muisstil. Anders zijn de Femkes en al die andere wijsneuzen niet van de televisie af te meppen en nu zijn ze onzichtbaar. Het is een teken van de inmmense armoede van het westerse denken. Geen enkele verbeeldingskracht is er. Alles is meer van hetzelfde, een herhaling van zetten, het speculeren op greed, begeerte.

2 opmerkingen:

Thesingh zei

Daarom gaan we ook gigantisch in elkaar klappen. Ik denk dat velen nu echt zenuwachtig worden. Twee weken geleden zaten Willem Lust en Clairy Polak nog dom te lachen bij doemscenario's over de crisis. Het lachen zal ze wel vergaan. Maar ja, het geheugen van journalisten is maar kort. Alles is voor hen een losstaande gebeurtenis zonder context.

Anoniem zei

brendan/stan:
Ik ken Clairy Polak van naam en vroeger van de radio,toen vond ik haar al moeilijk te volgen,maar ik vernam van haar dat T.V. niets voor haar was, en zie,weer een salon socialist? ze is misschien heel aardig hoor, maar ook op T.V. heb ik moeite om haar te volgen met haar te snelle praat en het bijna inslikken van woorden.
maar dat ze nu bij de T.V.is uitgenodigd vind ik passen in het vriendjes klimaat in nederland.("we kaatsen mekaar gewoon de bal toe Harry")
Stan ik meen het oprecht waarom zit jij daar niet????
Je hoeft niet te reageren hoor want het antwoord ligt voor de hand.