donderdag 9 oktober 2008

De Oppositie


De oppositie in het parlement is muisstil nu we in een financiele crisis verkeren. De voor de hand liggende verwachting dat de oppositie met alternatieven komt voor het failliete systeem is gebaseerd op niets. Groen Links, de SP, de partij van Wilders en Verdonk en alle andere praatjesmakers en kletsmajoors die zich doorgaans voor de interruptiemicrofoon verdringen, hebben geen nieuwe gedachten kunnen ontwikkelen. Het gevolg is dat ze zich luid en duidelijk manifesteren in volstrekt irrelevante zaken zoals deze:

'Mozambique. Kroonprins Willem-Alexander laat in Mozambique een vakantievilla bouwen. Wie gaat dit nieuwe huis in dit niet zo veilige land bewaken, vragen Van Raak en Pechtold (D66), Nederland of Mozambique? Brinkman (PVV) wil weten welke kosten Defensie maakt voor het helikopterplatform bij dit koninklijke vakantiehuis. Over de beveiliging en de kosten daarvan laat ik mij in principe niet uit, reageert minister Balkenende: "daar is de veiligheid niet mee gediend".'

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Geen wonder. Links snapt niet hoe de economie werkt.
Daarnaast zijn clubs als de SP geïnfiltreerd door CIA/AIVD assets, want ze hebben daar een niet erg intelligent systeem om dat soort types buiten de deur te houden.

WTF? Wat hoor ik net op de radio?

"Pleidooi voor fatsoenlijk taalgebruik in de Kamer".

Zucht.
Hebben die GODVERGETEN KL88THOMMELS niks BETERS te doen?? Ik pleit hierbij G8dverd*mme voor MINDER fatsoenlijk taalgebruik in de Kamer. De finanzcriminelen en oorlogsmisdadigers aan het roer moeten worden duidelijk gemaakt wat ze zijn. TUIG VAN DE RICHEL.

Heheh.

Anoniem zei

"Ik pleit hierbij G8dverd*mme voor MINDER fatsoenlijk taalgebruik in de Kamer. De finanzcriminelen en oorlogsmisdadigers aan het roer moeten worden duidelijk gemaakt wat ze zijn. TUIG VAN DE RICHEL."

ik sluit me graag hierbij aan...

Bij dat tuig van de richel, de TOP-terroristen, werkt het zo:
hoe groter de vuiligheid bij hoe harder ze pleiten voor hun veiligheid...

M42tijn zei

Mozambique? Vakantievilla? Is dit net zoiets als de Bushes die maarliefst 100.000 acres land hebben gekocht in Paraguay. Zoeken ze een veilig heenkomen voor het geval we hier met z'n allen wakker worden en de 'lynch mob' zich richt op de werkelijke criminelen?