maandag 30 juni 2008

Carolien Roelants 5

En ook de NRC zwijgt in alle talen over de druk van de joodse lobby op de Amerikaanse volksvertegenwoordiging om een oorlog tegen Iran te beginnen. Had daarentegen Iran de nucleaire macht Israel bedreigd dan had de NRC onder de pro-Israel propagandiste Carolien Roelants dit paginabreed gemeld. Vanwaar dat meten met twee maten? Toch houdt de slijpsteen voor de geest de vinger aan de pols met dit soort nieuws:

'1,3 miljoen voor lunch met rijkste man ter wereld
Gepubliceerd: 30 juni 2008 14:26 Gewijzigd: 30 juni 2008 14:54
Door een onzer redacteuren
Rotterdam, 30 juni 2008. Voor een powerlunch met de rijkste man ter wereld, Warren Buffett, is 2,1 miljoen dollar (1,3 miljoen euro) geboden op internetveiling eBay. Het hoogste bod komt van de Chinese belegger Zhao Danyang.
Dat bevestigt het bedrijf van Zhao, Pure Heart Asset Management, vandaag. Buffett doneert de opbrengst aan de Glide Foundation die maaltijden en medische zorg verstrekt aan armen in San Francisco.
De winnaar die op eBay de naam greenteabug gebruikt is algemeen directeur van een investeringsfonds in Hongkong. Daarvoor was Zhao eigenaar van een elektronicabedrijf. Zhao, die zeven vrienden mee mag nemen naar de powerlunch, ontmoet Buffett in het New Yorkse restaurant Smith & Wollensky. Dat is een van de bekendste steakhouses in New York. De lunch vindt ieder jaar in mei plaats.'


Geen opmerkingen: