maandag 19 november 2007

Anne Frank 2

'Grow your Own Anne Frank Tree with a chestnut

As Everyone may have heard in the news : The Anne Frank Tree will be cutt down november 21 due do disease.

The Anne Frank Tree stands in the garden of Keizersgracht 188 in Amsterdam, The Netherlands. My garden is next to the Anne Frank Tree on Keizersgracht 190.
I offer a chestnut so that you can grow your own Anne Frank Tree.

Last oppertunity to get an original Anne Frank chestnut.
On Nov-18-07 at 18:26:33 PST, seller added the following information:
Sorry for some spell errors.

cutt = cut
due do = due to


The chestnut that I offer is healty. Tree Nursery De Bonte Hoek in Glimmen has grown a few small Anne Frank trees from simular chestnuts. The new tree that will replace The Anne Frank tree is also healthy.
Huidig bod:
US $2.075,00


(Ongeveer EUR 1.416,19)'


Zie: http://cgi.ebay.nl/Grow-your-Own-Anne-Frank-Tree-with-a-chestnut_W0QQitemZ160180273833QQihZ006QQcategoryZ208QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Kassa, Anne Frank maakt buurman Charles Kuijpers rijk. Nog rijker dan degene die haar verraadde. En hoewel hij de Engelse taal niet machtig is, kan hij wel tellen.

Inmiddels is de prijs gestegen tot 2370 euro. En het allergekste is dat iedereen die een kastanje bezit, deze kan aanbieden als een originele, d.w.z. afkomstig van de Anne Frank boom. Dat niemand nog op dat idee is gekomen, of zou Charles de eerste zijn die de boel flest? Nog los daarvan: stel dat er geen plantje uitkomt, dan ben je tenminste 2370 euro kwijt. Nog maffer wordt het als er wel een klein boompje uit komt, want dan sta je met je familie te kijken naar een kastanjeboompje die naar aangenomen wordt van de Anne Frank boom afkomstig. So what? Wat ga je dan verder nog doen, het overal in de buurt rond bazuinen, of je schoonmoeder bellen en gillen dat je een Anne Frank boompje hebt? Kom je daarmee op televisie? Moet je daar trots op zijn? Of juist bedroefd? Bovendien kun je een gewone kastanje planten en zeggen dat die van de Anne Frank boom is. Raadsels. Ik denk dat een Amerikaan met de kastanje ervan door zal gaan, of een Japanner, of misschien wel een Chinees, in elk geval een nieuwe rijke, die met zijn geld wil pronken.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Net zo ziekelijk als de hele Anne Frankindustrie.
Maar bedankt voor de tip!
(Het was al 2425 dollar toen ik het schreef).

Anoniem zei

Bijna 7000 euro.

De wereld is gek.

Anoniem zei

Een geweldig idee de anne boom met andere te delen en niet , hebben , hebben , hebben zoals iedereen dat wil gewoon delen goed gedaan kastanje verkoper! voor mij een 10 plus!

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...