vrijdag 1 juni 2007

God is Rood

Zie: http://www.robert-fisk.com/pictures_civilian_casualities.htm



GIFTS WITH LOVE FROM AMERICA TO THE TRAGIC AND DEFENCELESS PEOPLE OF AFGHANISTAN DURING THE MUSLIM MONTH OF RAMADAN (NOV - DEC 2001). MORE HAS BEEN PROMISED. TOTAL WEIGHT DELIVERED SO FAR APPX. 55,000 TONNES. TOTAL COST $60 BILLION. WELL DONE AMERICA!

De Indiaan Vine Deloria Jr. in God is Red:

De specifieke geest van elk continent, elke vallei, de harde bergen, de vredige meren, alle roepen om verlost te worden van de voortdurende last van exploitatie. Wie zal vrede vinden met het land? De toekomst van de mensheid ligt te wachten voor hen die in staat zijn om hun leven te begrijpen en hun verantwoordelijkheid op zich te nemen voor alle levende dingen. Wie zal luisteren naar de bomen, de dieren en de vogels, de stemmen van de plaatsen van het land? Wanneer de lang vergeten volkeren van de verschillende continenten opstaan en hun oude erfdeel beginnen op te eisen, zullen ze de betekenis van het land van hun voorouders ontdekken. Dan zullen de indringers van het Noordamerikaanse continent eindelijk ontdekken, dat voor dit land God rood is.
Waar is toch die overtuiging op gebaseerd dat het Westen de rest van de wereld mag dicteren hoe te leven?

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...