woensdag 20 december 2006

De Nederlandse Politiek 2



Naar aanleiding van mijn mail aan de SP vanochtend (zie http://stanvanhoucke.blogspot.com/2006/12/de-nederlandse-politiek.html) kreeg ik van het Kamerlid Harry van Bommel de volgende reactie:

'Beste Stan,
De leugens over Irak zijn al enige tijd bekend maar spelen voor de Nederlandse regering nauwelijks een rol. Het feit dat Nederland de steun aan de inval mede baseerde op Britse rapporten die niet klopten, was helaas ook al bekend. Om die reden zijn wij van mening dat er een parlementaire onderzoek zou moeten komen naar de Nederlandse redenen voor de steun aan de inval. Helaas is daar geen meerderheid voor. Om die eis ook buitenparlementair kracht bij te zetten, geef ik steun aan het initiatief 'openheid over irak' . Meer daarover lees je op mijn weblog http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2006/11/11/openheid-over-irak/ Ik roep iedereen op mee te doen met die actie om alsnog van een nieuwe regering die openheid af te dwingen.
Harry van Bommel Tweede Kamerlid
Lees ook mijn weblog http://www.harryvanbommel.nl

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...